Menu Premium
Loading...

Firstlook Journaal: Primeur OnePlus 7T, Switch Lite en de plattegrond

29/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een kleine week en dan gaat alweer de twaalfde editie van Firstlook Festival van start in de Jaarbeurs te Utrecht. Er wordt nog keihard gewerkt aan de laatste loodjes. Goodies en prijzen worden geregeld, het podiumprogramma in elkaar gesleuteld en de assets voor het scherm vervaardigd. In deze een na laatste editie in 2019 van het Firstlook Journaal kunnen we weer wat content aan het event toevoegen. Zoals de primeur van de allereerste hands on met de OnePlus 7T telefoon. Verder is er ook de aanwezigheid van de Switch Lite op de stand Nintendo en een mooie fighting battleground voor de fans van het betere digitale ram- en stampwerk. JJ brengt je up to speed!

Firstlook Festival heeft primeur OnePLus 7T

Deze week werd hij voor het eerst aangekondigd en volgend week kun je er al mee aan de slag: de OnePlus 7T. De nieuwste mobiel van OnePlus met drie camera’s en een beter scherm voor met name het gamen. Nergens anders in Nederland ligt ie nog voor je klaar. Bij ons wel. En ook de Switch Lite is aanwezig. Twijfel je nog of een Switch of een Lite moet kopen? Probeer de handheld gewoon uit op de Jaarbeurs. Je wordt daar op je wenken bedient.

Check de eerste versie van de plattegrond

En dan is daar de eerste versie van de plattegrond. De afgelopen jaren gaven veel bezoekers aan dat stands wat te wijd stonden opgesteld en dat er ongezellige lege gaten waren in de hoeken. Daarom hebben we dit jaar de een van grootste hallen in de Jaarbeurs genomen. Die is vervolgens helemaal vol geramd met toffe content. Met meer dan 425 speelbare systemen hebben we meer speelbare content klaar staan dan ooit. En ter ontspanning tussen de games door kun je shoppen bij meer merch stands dan ooit tevoren. We zijn er bijna, de punten worden op de spreekwoordelijke i gezet. En dit allemaal zodat jullie je straks optimaal vermaken op Firstlook Festival 2019. Kaarten koop voor het festival koop je hier

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch