Menu Premium
Loading...

Firstlook Journaal #2: PlayStation, Splatoon 2 Dutch Championship & Indie Gallery

31/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kruipen steeds dichterbij het gruwelijkste gaming evenement van Nederland. Jawel, Firstlook Festival vindt over iets meer dan een maand al plaats in de Jaarbeurs te Utrecht op zaterdag 6 oktober & zondag 7 oktober. Om jullie op de hoogte te houden is er natuurlijk zoals altijd het Firstlook Journaal. Hierin vertellen wij jou de laatste nieuwtjes en aankondigingen wat betreft Firstlook Festival. Don’t miss out en bestel nu jouw tickets!

PlayStation is aanwezig op Firstlook!

Het is natuurlijk geen feestje zonder PlayStation. Dus natuurlijk zullen zij er dit jaar weer bij zijn. Het is er altijd lekker druk want iedereen wil aan de slag met de nieuwste PlayStation games. Welke games er te spelen zijn zullen wij uiteraard binnenkort gaan aankondigen.

Splatoon 2 Dutch Championship

Ook dit jaar gaat Nintendo weer op zoek naar het allerbeste Splatoon 2-team van Nederland. Of je nu deel uitmaakt van een ervaren team of als solospeler wel eens in de competitieve scene wilt duiken, je zit goed bij het officiële Splatoon 2 Dutch Championship! Er zijn verschillende manieren om mee te doen aan dit spetterende spektakel, zowel online als offline. Het winnende team van de Dutch Championship wint een felbegeerde plaats voor het Splatoon 2 European Championship 2018 -2019, dat in het voorjaar van 2019 zal plaatsvinden.

In totaal zijn er vier teams die zich kunnen plaatsen voor de grote finale op de zondag van Firstlook Festival 2018. Twee teams kunnen zich plaatsen tijdens de online kwalificaties. Deze vinden plaats op zaterdag 15 september om 19:00 uur en zondag 30 september om 16:00 uur. Inschrijven kan vanaf nu via de inschrijfpagina’s van ESL Benelux. Klik op een van de onderstaande links om je in te schrijven voor de desbetreffende dag en tijd:

Zaterdag 15 september om 19:00 uur. 

Zondag 30 september om 16:00 uur

Is het je niet gelukt om je online te kwalificeren of kijk jij je tegenstanders liever recht in de ogen voor een wedstrijd? Dan kun je je ook nog inschrijven voor de offline kwalificatierondes die tijdens Firstlook Festival 2018 in Utrecht gehouden worden. Zowel op de zaterdag als zondag van Firstlook Festival is er plek voor acht teams om tegen elkaar te strijden. Schrijf je dus snel in want de beschikbaarheid is beperkt! Wil je je hiervoor inschrijven? Stuur dan uiterlijk 1 oktober een mailtje naar ons via event@nintendo.nl met daarin de volgende details:

  • De naam van je team
  • De namen van alle vier spelers en een back-up speler
  • Geboortedata van alle spelers
  • E-mailadres van de teamleider
  • Screenshots waarop de rang van alle deelnemende spelers te zien is
  • Voorkeursdag waarop jij en je team mee willen doen

We laten je uiterlijk op dinsdag 2 oktober per mail weten of je geselecteerd bent voor de offline kwalificatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor een toegangsbewijs voor Firstlook Festival 2018 als je geselecteerd wordt voor de offline kwalificaties.

Monster Energy

Je hebt het mischien al meegekregen in ons vorig Firstlook Journaal. De Gamekings Premium Lounge wordt gesponsord door Monster Energy. Dit jaar zijn zij natuurlijk weer te vinden op de beursvloer. En zij pakken groots uit dit jaar met een gigantische ramp, stuntrijders en natuurlijk de Monster Girls.

Indie Gallery

Op Firstlook Festival vind je niet alleen de grote publishers maar natuurlijk ook de indie games. Kom gezellig langs bij onze Indie Gallery en laat je verrassen door alle creatieve en originele creaties. Van minigames tot volledige werelden, van puzzelgames tot beat ‘em ups. Er is werkelijk van alles te vinden en te spelen. Om je alvast een beetje in de stemming te brengen, zijn hier alvast een aantal indie developers die je kan verwachten.

Mocht je nog geen kaarten hebben voor Firstlook Festival, haal ze dan snel hier! 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch