Menu Premium
Loading...

Firstlook Journaal over Nintendo, grootste indoor Arcade ooit en merch

27/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is ie dan: het allereerste Firstlook Journaal van 2019. Het was even wachten, maar dan heb je ook wat. De organisatie wilde de stroom van aankondigingen de komende weken perse beginnen met een grote knal. En wat is er dan beter dan het hele circus te openen met de aankondiging dat Nintendo voor de twaalfde opeenvolgende keer op Firstlook Festival aanwezig is.

Nintendo heeft killer lineup dit najaar

Nintendo is jaar-in-jaar-uit een van de grote fan favorites op het evenement. De Japanse publisher snapt als geen ander hoe je de Nintendo-community op een festival bediend. In een tijd dat nieuwe games tonen steeds lastiger wordt, hebben zij altijd allerhande toffe content op de stand gehad om fans blij te maken. Van speciale downloads tot competities en give aways, het is altijd feest bij Nintendo. En dat gaat het dit jaar op zeker ook weer worden. Kijk maar eens naar hun releaseschema. Met onder andere Pine, Astral Chain, Legend of Zelda Link’s Awakening, Nino Kuni: Wrath of the Wild, Luigi’s Mansion 3 en Pokemon Sword and Shield gaan ze knallen als een malle. Hopelijk zien we hier ook wat van terug op het event. Maar dat maakt Nintendo de komende maanden bekend. 

Een Indoor Arcade op Firstlook Festival zou heel wreed zijn

Er gaat in Utrecht natuurlijk meer gebeuren. Zo heeft de organisatie de ambitie om de grootste indoor Arcade pop-up ooit In Nederland neer te zetten. Tientallen arcade-kasten waar je op kunt spelen. Hoe wreed zou dat zijn? Ook de Tweedehands Markt waar je zelf je oude games kunt verkopen, is een nieuwe aanwinst voor het festival. de vouchers voor verkoop staan online. Ook aan een VR Experience wordt druk gewerkt. Binnenkort hoopt de organisatie over al deze zaken definitieve mededelingen te doen. Met de komst van Nintendo is het officiele startschot van de periode met aankondigingen voor Firstlook Festival echter gegeven. En hoe!

Kaarten voor het event en vouchers voor de Tweedehands Markt kun je hier kopen.   

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch