Menu Premium
Loading...

Firstlook Journaal over Fortnite + Teamfight Tactics toernooien & Arcades

08/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor Firstlook Journaal nummer twee! Het festival komt steeds dichterbij en dus neemt ook het nieuws en de onthullingen toe. JJ praat je in een kwartier weer helemaal bij over de verschillende indies, de arcade-plannen, awards, competities en marktplaatsen.

Arcade-plannen en competities

Het is inmiddels alom bekend dat er op het Firstlook Festival een paar arcade-games zullen staan. Ondanks dat er nog niks te beloven valt en er nog niks officieel is, is het proces zich wel gestaagd aan het vorderen.

Hetzelfde geldt voor de competities, waar jullie veel vragen over hebben gesteld. Er komt een Fortnite-competitie, Firstlook style. Dit betekent dat deze competities voor alles en iedereen speelbaar zullen zijn. Ook komt er een League of Legends Teamfight Tactics-toernooi. Net zoals bij Fortnite kan ook hier iedereen aan meedoen.

Indie-aankondigingen voor Firstlook!

Tijdens het eerste Firstlook Journaal kondigden wij al de aanwezigheid van Nintendo aan. Dit keer is het de beurt aan een paar Indie-games. De Nederlandse developers Team Reptile en Yellowcake zullen met hun games aanwezig zijn op Firstlook. Het zijn games die lastig te omschrijven zijn, dus ze spelen op het Firstlook Festival is de enige remedie.

De marktkramen stromen binnen

Merch, Merch en nog eens Merch! Het was al bekend dat er een paar marktkramen aanwezig zouden zijn tijdens het festival, maar nu kunnen we ze ook bij naam noemen. De marketplace wordt zelfs extra groot! Op deze marketplace zijn er bij veel kramen merchandise te koop. Wil je weten welke kramen dit zijn? JJ neemt ze in het item uitgebreid met je door.

Heb jij nog vragen of opmerkingen over de games, de competities, de Dutch Stream Awards of de marketplaces? Drop ze dan in de comment en laat het ons weten.

Kaarten voor het event en vouchers voor de Tweedehands Markt kun je hier kopen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch