Menu Premium
Loading...

Firstlook Journaal: OnePlus, 800 m2 retro gaming en bakken competities

20/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je deze tekst leest, zijn er nog twee weken te gaan voordat de deuren van Firstlook Festival opengaan. En de megahal zit ramvol met content. Mede omdat we met OnePlus weer een standhouder aan het totaalplaatje hebben kunnen toevoegen. En een area van 800 m2 die we vol stouwen met retro consoles zoals de SNES, GameCube, Commodere 64 en PlayStation vult natuurlijk ook goed. En zorgt er voor dat er veel speelbaar is. Want dat is hét motto van dit jaar: ‘Spelen, spelen en nog eens spelen’. JJ neemt alles met je door.

OnePlus komt met tof Mario Kart Tour toernooi

Met OnePlus is het nieuwste en wat ons betreft stoerste jongetje uit de mobieltjes-klas voor het tweede jaar op rij in Utrecht aanwezig. OnePlus maakt meer dan uitstekende telefoons met een aantrekkelijke prijs. En dat gaan ze op Firstlook Festival wederom tonen. Bijvoorbeeld via een toffe Mario Kart Tour competitie op hun booth. En geheid dat je de nieuwe Call of Duty Mobile er ook uit kunt proberen. Daarnaast beloven ze ook een paar verrassingen en hele fijne goodies.

Competities, competities en nog eens competities

Competities is ook een speerpunt bij Firstlook Festival. Nu het event meer en meer een festival voor en door gamers wordt, waar je op allerlei manieren en op allerlei spelcomputers games kunt spelen, mogen competities niet ontbreken. Omdat er veel vragen zijn over deze competities (hoe werkt het, moet ik me aanmelden) wordt in dit item uitgelegd hoe de toernooitjes op Firstlook Festival werken. En we kunnen al verklappen dat het allemaal heel simpel is.

De website van Firstlook Festival staat goed vol

Het festival begint dus meer en meer vorm te krijgen. De website firstlookfestival.nl begint steeds voller te worden en nog dagelijks vullen we content aan. Zo krijgt de fighting community een eigen plek op het event, zijn er inmiddels meer dan 60 marktkramen verhuurd, wordt het podium programma spectaculair en melden influencers zich massaal aan om gezellig op het event rond te lopen. Firstlook Festival 2019 gaat dan ook een groot feest worden en we hopen dat jullie er ook dit jaar weer bij zijn.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch