Menu Premium
Loading...

Firstlook Journaal: Het feest kan beginnen, de aankondigingen zijn binnen

05/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over ruim een maand openen de deuren van de Jaarbeurs zich en kunnen gamers het festivalterrein (fuck hallen, we noemen het voortaan gewoon terrein) van Firstlook Festival 2019 betreden. Jullie hebben (terecht) om een groot gamefeest gevraagd en dus gaan we er een f*cking groot gamefeest van maken ook. Vandaag kondigen we de grootste pop-up arcade en de grootste Fornite-setup van de Benelux aan. Gewoon omdat het kan!

Tientallen pinball & arcadekasten komen naar Utrecht

4K games, PS Pro’s en Xbox One X’s zijn vet, maar chill een potje met je maten gamen in een arcade levert steeds meer gamers minimaal net zo’n goede spelervaring op. En dus brengen we de arcade naar Utrecht toe. En dan hebben we het niet over lullig een paar kastjes neerzetten. Nee, dan huren we een aantal vrachtwagens en zetten we met drie partijen de grootste popup arcade in de Benelux op. Inclusief fijne bar en DJ. Fans van pinball & arcade classics gaan in Utrecht straks de tijd van hun leven hebben en ook arcade-noobs moeten het zeker een keer uitproberen. Het is gaming x 2.

Grootste Fortnite setup ooit: 64 PS4’s op een rij

We denken graag groots en dus hebben we ons logistiek nog een absolute nachtmerrie op de hals gehaald. En dat is het neerzetten van een mega Fortnite setup van 64 PS4’s. Nog nimmer vertoont in Nederland. Wees eerlijk, thuis een Victory Royale halen is tof, maar 63 mensen om je heen een ass whooping geven, daar kan weinig tegen op. We doen op Firstlook Festival niet aan gesloten competities, dus elke bezoeker kan meedoen. Eén victory royale is meteen prijs. En we werken nog aan een spectaculaire verrassing.

Verkoop zelf je oude games op Firstlook Festival

Tot slot nog een oproep aan mensen die hun oude games willen verkopen. Haal die voucher hier en verpats de games die je niet meer speelt voor harde knaken. Instant succes. Kaarten voor Firstlook Festival haal je hier vandaan.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch