Menu Premium
Loading...

Firstlook Journaal #6: Plantronics, MediaMarkt knallers en Vodafone!

28/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog maar een kleine week voordat het grootste gaming event van de Benelux haar deuren opent. Firstlook Festival vindt dan plaats in de Jaarbeurs te Utrecht op zaterdag 6 oktober & zondag 7 oktober. Om jullie op de hoogte te houden is er natuurlijk zoals altijd het ‘Firstlook Journaal’. Hierin vertellen Koos & Skate jou de laatste nieuwtjes en aankondigingen wat betreft het event.

Don’t miss out en bestel nu jouw tickets!

Firstlook Festival app powered by Woov is beschikbaar!

Onze grote vrienden bij Woov hebben het mogelijk gemaakt dat wij een waanzinnige app beschikbaar hebben voor Firstlook Festival! De app biedt verschillende features aan voor jullie als bezoeker. Zo kun je je eigen groep aanmaken samen met je vrienden. Hierin kun je gemakkelijk foto’s met elkaar delen. Ook kun je leuke thema’s aanmaken voor bijvoorbeeld je eigen cosplay groep! Overigens is natuurlijk de uitgebreide floorplan beschikbaar en is er een event chat aanwezig! Een chat waar iedere bezoeker van Firstlook gezellig kan praten met de andere bezoekers. Ook is in deze app het complete programma te vinden gedurende het weekend. De Firstlook app is te downloaden via deze link!

Firstlook Festival Plattegrond

Plantronics

Plantronics is aanwezig op Firstlook Festival! Ze komen dit jaar met de allervetste RIG headsets die jij op je gemakje kunt uittesten. Ook kun je op deze stand DOOM VR spelen, VRally, Overwatch 2 vs 2 spelen en last but not least, ook FIFA tegen echte leden van het Ajax esports team!

MediaMarkt

MediaMarkt komt met een aantal keiharde acties, speciaal voor de echte gamer! Je maakt kans op een verschrikkelijk mooie PlayStation 4 Pro Limited Edition t.w.v. maar liefst €499,00! Je maakt hier kans op d.m.v een aankoop te doen bij de MediaMarkt stand op Firstlook Festival.

Vodafone

Vodafone staat dit jaar ook op Firstlook Festival. Je zult wel denken, wat moeten zij daar nou? Nou, dat gaan we je even vertellen. Op de stand van Vodafone heb je de mogelijkheid om DotA 2 potjes te spelen. En niet zomaar voor de lol, nee, je kunt meedoen aan 1v1 matches om jezelf te kwalificeren voor TEAM #PLAYFASTER. Vervolgens ga je naar een villa in Friesland, waar ze je een masterclass gaan geven. En als kers op de taart mag je ook als VIP naar ESL Hamburg!

Super Smash Bros Ultimate

Tijdens het Firstlook Festival zullen de acht beste Nederlandse Super Smash Bros spelers de strijd aangaan met elkaar, om erachter te komen wie nou écht de beste speler is. Dit zal een heel groot spektakel worden op de main stage! Natuurlijk is de game voor iedereen speelbaar op de beurs!

Gamekings Premium Lounge

Jawel, de lounge waar natuurlijk iedereen hier het meest naar uitkijkt. De lounge der lounges, de plek waar JIJ, als koning behandeld zal worden. De plek waar jij na een lange dag rennen, wachtend in rijen en natuurlijk gamend, het meest aan toe bent. De Premium Bazen lounge! Je kunt hier lekker genieten van een heerlijke massage, door masseuses in cosplay! Er zijn genoeg zitzakken om te chillen, en niemand minder dan Monster Energy sponsort de lounge, ofwel: gratis Monster voor alle Premium Bazen! Geniet nog even van een van de laatste Firstlook Journaal edities!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch