Menu Premium
Loading...

Firstlook Journaal #5: Hitman 2, beste Fortnite duo van de wereld & Bandai Namco

22/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over een kleine twee weken barst het feest officieel los! Hét gaming evenement van de Benelux komt eraan. Firstlook Festival vindt dan plaats in de Jaarbeurs te Utrecht op zaterdag 6 oktober & zondag 7 oktober. Om jullie op de hoogte te houden is er natuurlijk zoals altijd het ‘Firstlook Journaal’. Hierin vertellen Koos & JJ jou de laatste nieuwtjes en aankondigingen wat betreft het event. Don’t miss out en bestel nu jouw tickets!

Hitman 2

Warner Bros. Games komt met een primeur. Hitman 2 is keihard speelbaar op Firstlook Festival. Je kunt dus straks aan de slag met één van de coolste huurmoordenaars in de game-geschiedenis. Reis de wereld rond en traceer je doelwitten op exotische sandbox-locaties. Van zonovergoten straten tot gevaarlijke, duistere regenwouden, geen enkele plek is veilig voor de dodelijkste huurmoordenaar ter wereld: Agent 47.

Bandai Namco

Met welke games Bandai Namco dit jaar op Firstlook Festival komt, mogen wij nog niet verklappen. Maar als jij Bandai Namco een beetje volgt, dan weet jij dat het gewoon vet gaat worden.

Beste Fortnite duo ter wereld aanwezig

De game waar je niet omheen kan, Fortnite, is uiteraard verspreid over meerdere stands speelbaar op Firstlook Festival. Ook is het nummer één Fortnite duo aanwezig op de Logitech stand, en daar kan jij mee of tegen gaan spelen. En dat niet alleen, zij gaan jou ook tips & tricks geven om nog makkelijker een victory royale te scoren. Bij de ASUS ROG stand kun je met of tegen Yarasky strijden. En op het hoofdpodium gaat een ware celebrity Fortnite match gestreden worden waar jij zeker bij wilt zijn.

Logitech G Challenge

Logitech heeft een wrede challenge voor jullie waar je zeker happy van wordt. In een e-racing competitie kan jij de nieuwe teamdriver worden bij het officiële F1 McLaren team. Op Firstlook Festival hebben zij een wild card event, waarmee jij een plekje kan scoren voor de finale tijdens de Paris Games Week. En wie weet ben jij aan het eind van de rit de nieuwe McLaren racer.

Simon Zijlemans

Je kent hem misschien als het nieuwe gezicht van Voetbal Inside of van zijn tijd bij Gamekings, maar niemand minder dan Simon Zijlemans is de host voor de main stage van Firstlook Festival dit jaar! Simon is als rasechte Brabander altijd in voor een feestje en dus is hij de ideale man om het Twitch hoofdpodium op stelten te zetten.

Koop hier je kaartjes!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch