Menu Premium
Loading...

Firstlook Journaal #3: Super Smash Bros. Ultimate, Pokémon Let’s Go Pikachu & Super Mario Party

07/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna zover! Over iets minder dan een maand barst het feest officieel los! Het gruwelijkste gaming evenement van de Benelux komt eraan. Firstlook Festival vindt dan plaats in de Jaarbeurs te Utrecht op zaterdag 6 oktober & zondag 7 oktober. Om jullie op de hoogte te houden is er natuurlijk zoals altijd het ‘Firstlook Journaal’. Hierin vertellen wij jou de laatste nieuwtjes en aankondigingen wat betreft Firstlook Festival. Don’t miss out en bestel nu jouw tickets!

Op Firstlook Festival wil je natuurlijk lekker kunnen gamen. Daarom hebben wij alles op alles gezet om zoveel mogelijk PC’s en consoles naar de Jaarbeurs in Utrecht te halen voor het weekend van 6 & 7 oktober. En dat is gelukt hoor, want er zijn nog nooit zoveel speelbare consoles & PC’s beschikbaar geweest in de geschiedenis van Firstlook. Kortom, er zijn heel veel Battlegrounds waar jij leuke en vette prijzen kunt winnen.

Nintendo

Wij hebben al een paar weken geleden aangekondigd dat Nintendo aanwezig zal zijn. Maar zij komen natuurlijk ook met games. Wat dacht je van Super Mario Party. De gezelligste party game die je speelt met vrienden en familie. En voor het eerst speelbaar in Nederland: Pokémon Let’s Go Pikachu & Let’s Go Eevee! Maar dat is nog niet alles. Jullie vragen al weken naar één van de meest populaire games waar vele gamers op dit moment naar uitkijken. En natuurlijk is deze ook aanwezig: Super Smash Bros. Ultimate! De ultieme brawler van Nintendo is voor het eerst in Nederland speelbaar op Firstlook Festival. Weet jij al met welke character jij gaat spelen?

Deep Silver

Deep Silver, het dochterbedrijf van Koch Media, is ook van de partij. Met welke games zij komen mogen wij nog niet verklappen, maar met een beetje speurwerk kan jij vast wel raden met wat zij komen.

FABTABLAB

Ook de nieuwste tech en gadgets zijn te vinden op Firstlook Festival. Dan mag FABTABLAB, een bedrijf dat gespecialiseerd is in 3D printing en 3D scans natuurlijk niet ontbreken. Hoe vet is het om van jezelf een gedetailleerde figurine te laten maken? Een speciaal voor de cosplayers zal er op beide dagen een cosplay competitie plaatsvinden. Per dag zal er een winnaar worden uitgekozen, die vervolgens een persoonlijke figurine kan winnen!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch