Menu Premium
Loading...

Firstlook Festival Update

05/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firstlook Festival komt steeds dichterbij en er zijn dan ook weer een hoop nieuwtjes om te verspreiden over dit te gekke festival! JJ en Skate zijn er even voor gaan zitten om jullie meer te kunnen vertellen over wat er komen gaat.

Firstlook is al acht jaar hét gaming-event van de Benelux waar traditioneel begin oktober de nieuwste games, gadgets en hardware voor het eerst aan de Nederlandse en Belgische gamers getoond worden. In deze update zal er meer bekend worden over de aanwezige bedrijven en welke games er gespeeld kunnen worden. Ben jij benieuwd welke games en wedstrijden je wellicht kan gaan spelen op Firstlook Festival? Of ben je nieuwsgierig naar welke bedrijven aanwezig zullen zijn en welke winkels zich zullen vertonen, check dan zeker wat JJ en Skate te vertellen hebben in dit deze update.

Op 9, 10 en 11 oktober zijn de deuren van Firstlook Festival geopend en kun je je ogen uitkijken of natuurlijk lekker komen spelen. Hopelijk zien we jullie daar, maar voor het zover is hoor je in deze Firstlook Festival Update nog meer van wat er gaat komen.

Firstlook Festival Update

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch