Menu Premium
Loading...

Firstlook Festival Update: Nintendo en Black Desert Online

19/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firstlook Festival nadert met rasse schreden. Op 7 & 8 oktober kunnen gamers op de grootste gamebeurs in de Benelux aan de slag met de najaarstoppers. Zoals gebruikelijk sijpelen, naarmate dit alles dichterbij komt, steeds meer aankondigingen door. JJ zit in dit item samen met Steven klaar voor de volgenden! Nintendo zal aanwezig zijn op Firstlook Festival, terwijl ook Black Desert Online prominent op de beurs zal staan. De organisatoren van Firstlook Festival zijn verheugd met het feit dat de grote drie spelers in de consoleindustrie (Sony, Microsoft en Nintendo) aanwezig zijn op Firstlook Festival. Check nu deze Firstlook Festival Update: Nintendo en Black Desert Online!

Het komt steeds dichterbij!

Nintendo is dus van de partij op Firstlook Festival! Menig gamer krijgt onmiddellijk nostalgische gevoelens bij het zien van de iconische Nintendo-personages. Hieraan is ook op de tiende editie van Firstlook Festival geen gebrek. Nintendo pakt namelijk uit. Op de beurs zullen Nintendo Switch-titels als Super Mario Odyssey, FIFA 18, en NBA 2K18 speelbaar zijn. Ook de Nintendo 3DS staat met Metroid: Samus Returns en Mario + Luigi Superstar Saga nadrukkelijk in de spotlights. Steven is als Nintendo-fan in hart en nieren in zijn nopjes met de aanwezigheid van de Japanse gaming-gigant.

Hiermee houdt het echter nog niet op! Uitgever Kakao Games is aanwezig op Firstlook Festival. Op de Black Dessert Online-stand kunnen gamers los gaan met de MMORPG. Er staat hun echter ook een andere toffe verrassing te wachten. Bezoekers krijgen namelijk een gratis goodie bag én de game Black Desert Online mee naar huis!

Gamers die Black Desert Online gaan spelen kunnen aan de slag met de gratis Kamasylvia-uitbreiding. Deze expansion voegt een nieuw hoofdstuk en landmassa toe. Naast de nieuwe content, zijn er tevens co-op en PvP-toernooien te spelen zoals de onlangs toegevoegde Savage Rift-en Arena of Arsha-modi. Verder kunnen bezoekers de befaamde character creator van Black Dessert Online onder handen nemen. Creatievelingen kunnen zich zodoende helemaal uitleven.

Al kaarten voor Firstlook Festival? Zo niet, wees er snel bij want de kaartverkoop gaat hard! Klik hier en bestel je kaarten!

Check nu deze Firstlook Festival Update: Nintendo en Black Desert Online!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch