Menu Premium
Loading...

Firstlook Festival Update: De virtuele beursvloertour

04/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firstlook Festival komt steeds dichterbij. Op de redactie is het in de week voorafgaande aan het tofste gamesfeestje van de Benelux altijd chaos. Dit jaar is dat niet anders. JJ is samen met de andere Blammo-helden al maanden lang aan de slag om de beursvloer te vullen met toffe stands. In dit item neemt JJ de vele stands onder de loep. Waar moet je als bezoeker van de tiende editie van Firstlook Festival direct heen? JJ neemt je mee op een digitale reis in deze Firstlook Festival Update: De virtuele beursvloertour!

Er is ontzettend veel te doen!

Zoals je in dit item kan zien is de kaart van Firstlook Festival weer rijkelijk gevuld. JJ neemt deze eens rustig door. Hij vertelt je bovendien wat er waar te doen is. Zo zijn bijvoorbeeld de verwachtingen omtrent Ubisoft hooggespannen. De grote uitgever is berucht om hun fameuze stands. Ze zijn de afgelopen jaren vaak met de prijs voor de beste stand aan de haal gegaan. Getuige het meebrengen van games als Assassin’s Creed Origins, Far Cry 5 en South Park: The Fractured but Whole, stelt Ubisoft ook dit jaar allerminst teleur.

Verder zijn de grote consolepartijen eveneens prominent aanwezig op de tiende editie Firstlook Festival. Bij Microsoft kunnen bezoekers aan de slag met de XBOX One X. Dit is dé kans om Cuphead en Forza Motorsport 7 in 4k-resolutie onder handen te nemen. Wanneer je meer van de Sony consoles bent, komt je er bij Sony PlayStation evenmin bekaaid vanaf. Check hier games als Detroid Become Human en GT Sport!

Heb jij al een kaartje gescoord voor Firstlook Festival? Zo niet, grijp dan hier je kans voordat het te laat is! Benieuwd wat er allemaal nog meer te doen is op de tofste en grootste gamebeurs van de Benelux? Check nu Firstlook Festival Update: De virtuele beursvloertour

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch