Menu Premium
Loading...

Firstlook Festival Update: Cosplay, Speedrunning en de XBOX One X

24/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Firstlook Festival komt eraan! Zoals JJ in dit item aangeeft komt het grootste gamefeestje van de Benelux steeds dichterbij. Naarmate het weekend van 7 & 8 oktober nadert, zijn we in staat met steeds meer aankondigingen te komen. In dit item brengen JJ en Koos je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Firstlook Festival. Naast het spelen van alle toffe nieuwe games, valt er immers nog veel meer te beleven op de tiende editie van de tofste gamebeurs van de Benelux. Zo is het mogelijk om je te kwalificeren voor het Nederlandse kampioenschap Splatoon 2! Je krijgt de kans je als team, of als solo-speler, te kwalificeren voor het officiële NK Splatoon 2. Deelnemen kan enkel door vooraf in te schrijven via mail: klik daarvoor hier! Benieuwd naar wat je verder te wachten staat? Check nu deze Firstlook Festival Update: Cosplay, Speedrunning en de XBOX One X!

Het wordt een memorabel gamefeestje!

Het regent toffe aankondigingen deze Firslook Festival Update. Zo maken Koos en JJ bekend dat bezoekers aan de slag kunnen met de XBOX One X! Op de Xbox One X Playground is het tijdens het 10-jarig jubileum van Firstlook Festival voor de eerste keer in Nederland mogelijk om Microsofts nieuwste monsterconsole onder handen te nemen. Hier zullen onder andere Foza Motorsport 7 en Cuphead te spelen zijn in glorieus 4K. Koos en JJ spreken verder over de aanwezigheid van de Benelux Speedrunner Gathering. Op Firstlook Festival gaan zij uitpakken met meerdere toffe dingen. JJ en Koos vertellen je in deze Firstlook Festival Update wat ze zoal van plan zijn!

Hier houdt het nog niet mee op! Op Firstlook Festival kan je als bezoeker namelijk ook uitgebreid aan de slag met Virtual Reality. De titels die speelbaar zullen zijn bij Sony liegen er niet om. Zo kunnen race-liefhebbers GT Sport gaan uitproberen in Virtual Reality in een racing pod. Verder zal het voor bezoekers mogelijk zijn Sparc, Bravo Team, The Inpatient en No Heroes Allowed onder handen te nemen. Wanneer mensen de intense horror-game Stifled VR willen oppakken, is dat eveneens mogelijk op de PlayStation-stand op de tiende editie van Firstlook Festival.

Benieuwd naar wat je als bezoeker nog meer te wachten staat op Firstlook Festival? Check nu deze Firstlook Festival Update: Cosplay, Speedrunning en de XBOX One X!

Scoor hier je kaartje voordat het te laat is!

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch