Menu Premium
Loading...

Firstlook Festival Update

15/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een klein maandje voordat het van start gaat, Firstlook Festival 2015. Dit betekent ook dat er steeds meer nieuws beschikbaar komt voor jullie! Wederom zitten JJ en Skate klaar om jullie weg te blazen met al het fantastische wat Firstlook Festival jullie gaat bieden.

Mensen die een VIP-kaartje gekocht hebben, kunnen met dat kaartje de speciale Firstlook Festival VIP App gebruiken. Mocht jij dus een VIP-kaartje hebben, dan hoef jij niet meer te wachten in die lange rijen tijdens Firstlook Festival. JJ legt in deze Firstlook Festival Update precies uit hoe dit allemaal werkt. Daarnaast doet JJ nog twee nieuwe aankondigingen van standhouders en vertelt hij wat de Black Label eSports Masters allemaal gaat bieden op de vrijdag- en zaterdagavond.

Download ook de Firstlook Festival 2015 App, die beschikbaar is in de App Store en Google Play voor iOS en Android. De komende weken gaat er nog veel meer bekend worden gemaakt dus houd alle sociale media goed in de gaten! Kijk echter eerst deze Firstlook Festival Update!

Firstlook Festival Update

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch