Menu Premium
Loading...

Firstlook Festival update #1

28/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 9, 10 en 11 oktober is het zover, Firstlook Festival. Voordat de kaartverkoop begint is hier de eerste Firstlook Festival update om je van de nodige informatie te voorzien.

Zoals JJ al zei is Firstlook Festival op 3 dagen en 2 avonden. De 2 avonden zijn bestemd voor de Black Label eSports Masters. De Black Label eSports Masters is een groot toernooi wat dit jaar plaats gaat vinden en waarbij er tussen top spelers van over de hele wereld wordt gestreden voor hele grote prijzen.

Natuurlijk zijn er net zoals elk jaar weer de stands bij, van onderandere verschillende Triple A games maar ook weer de Indie stands die vorig jaar onwijs populair bleken te zijn. De kaartverkoop voor Firstlook Festival 2015 begint vrijdag 1 mei om 17:00 uur precies en dat maken wij nogmaals bekend tijdens de Gamekings Livestream.

Dit jaar zijn er nieuwe kaarten beschikbaar voor Firstlook Festival. Het gaat hierbij om 3 verschillende; het normale ticket, de VIP tickets en de Ultra VIP tickets. Het VIP ticket geeft je zoals altijd toegang tot Firstlook Festival en beschikbaarheid over een gloednieuwe app waarbij je niet meer in de rijen hoeft te staan bij de games die jij tof vindt. Het Ultra VIP ticket is bijna hetzelfde als het VIP ticket maar dan met het grote verschil dat je niet alleen VIP bent op Firstlook Festival zelf maar ook dat je korting krijgt op de Black Label eSports Masters.

20152804_Firstlook_update1_splash

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch