Menu Premium
Loading...

Firstlook Festival Journaal: Ubisoft, WESG en Streamen

28/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ en Shelly zitten klaar voor een nieuw Firstlook Festival Journaal. De afgelopen tijd heb je kunnen zien of horen dat de gameswereld warmloopt voor de grootste en tofste gamebeurs van de Benelux. De aankondigingen stromen binnen en in dit item gaan we daar keihard mee door. Zo heeft JJ nieuws over Monster. Gamekings heeft al sinds enige tijd een goede band met de energy drink gigant. Op Firstlook Festival pakt Monster uit met toffe BMX-actie op hun stand. Wanneer je tussen het games spelen door behoefte hebt aan wat real life spektakel, kom je bij Monster dus aan je trekken. Benieuwd naar de overige aankondigingen? Check nu Firstlook Festival Journaal: Ubisoft, WESG en Streamen!

“JJ heeft zin in de WESG”

Ubisoft is zoals wel vaker prominent aanwezig op Firstlook Festival. De uitgever komt met een hoop toffe games. Denk hierbij aan titels als Assassin’s Creed: Origins, Far Cry 4 en Atomega. JJ spreekt zijn enthousiasme uit over vooral Far Cry 5, terwijl ook Shelly blij wordt van de gedachte dat ze op Firstlook Festival aan de slag kan met deze toffe games.

Shelly geldt sinds een tijdje als stream queen van de redactie. Ook op Firstlook Festival zal ze bijna non-stop in beeld zijn tijdens de Gamekings streams op Firstlook Festival. Zoals Shelly aangeeft kunnen Gamekings-kijkers die om onduidelijke redenen niet aanwezig zijn, alsnog meegenieten! Ben je er wel bij? Kom dan op zaterdagavond vooral kijken bij de WESG. Dit is volledig gratis! Inschrijven kan hier!

JJ gaat ook nog even in op de aanwezigheid van NACON. NACON heeft de voorbije jaren een sterke reputatie opgebouwd op het vlak van accessoires voor gamers en kan dus niet ontbreken op Firstlook Festival. Tijdens Firstlook Festival zal je niet enkel hun pc-gamma keyboards, muizen, headsets en controllers kunnen uittesten, maar kan je ook aan de slag met de NACON Revolution Pro 2 controller voor de PS4. Die is perfect om tijdens de beurs in Injustice 2 wat klappen uit te delen, of om je te wagen aan een potje Quake Champions.

Benieuwd naar wat je nog meer te wachten staat op Firstlook Festival? Check nu Firstlook Festival Journaal: Ubisoft, WESG en Streamen!

Nog geen kaartje gekocht voor Firstlook Festival? Grijp nu hier je kans, voordat het definitief te laat is!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch