Menu Premium
Loading...

Firstlook Festival Journaal: Retro Realm en XBOX One X

14/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firstlook Festival komt eraan. Op 7 en 8 oktober kunnen gamers aan de slag met de nieuwste games op de tofste gamebeurs van de Benelux! Via Gamekings.tv houden we jullie op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Firstlook Festival. In deze editie van het Firstlook Festival Journaal zitten JJ en Sjaak klaar om jullie bij te praten. Zo is er nieuws aangaande het Retro Realm. Op deze stand kunnen gamers met een liefde voor oude consoles en games zich helemaal uitleven. Er is niets zo tof als nostalgie en op Firstlook Festival krijg je de kans hier met volle teugen van te genieten. Check wat wat je allemaal nog meer te wachten staat in dit Firstlook Festival Journaal: Retro Realm en XBOX One X!

Een hoop toffe aankondigingen!

Op de Retro Realm zullen onder andere de NES, SNES, Nintendo 64, Gamecube en Nintendo Wii onder handen genomen kunnen worden. Ook de Dreamcast is aanwezig, evenals Sony’s Playstation 2 en 3 en Microsofts XBOX360. JJ vertelt je in dit item welke games er aldaar de te spelen zijn op de desbetreffende retroconsoles. Naast de Retro Realm is er uiteraard nog veel meer te doen op Firstlook Festival. Zo is het mogelijk om de XBOX One X aan te raken! De console komt pas in november uit en op Firstlook Festival is het voor het eerst mogelijk om de krachtigste spelcomputer aller tijden uit te proberen. Op de XBOX One X playground zal ook MediaMarkt nadrukkelijk aanwezig zijn.

Sjaak en JJ gaan verder in op de Cosplay workshop, waar het mogelijk is om een SFX workshop van make-up artist Gaudi Cosplay te volgen. Ook gaan ze in op de aanwezigheid van HP op Firstlook Festival. Hebben jullie al een kaartje gekocht voor de grootste en tofste gamebeurs van de Benelux? Zo niet, wees er snel bij! Check nu Firstlook Festival Journaal: Retro Realm en XBOX One X!

Op Firstlook Festival gaan we zoals je misschien wel weet los met de WESG. Wil jij gratis aanwezig zijn bij de finale? Schrijf je hier in!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch