Menu Premium
Loading...

Firstlook Festival: Jelle en Koos showen de Gamekings merch

Google Plus Jelle Kunst
Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
06/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firstlook Festival staat voor de deur. Het zal jullie niet ontgaan zijn. In Einde van de Week Vrijdag neemt JJ jullie mee langs de vele toffe stands. De tiende editie van Firstlook Festival is groter dan ooit. Zoals jullie allen weten zijn velen op de redactie nauw betrokken bij de organisatie van het evenement. Ook Koos en Jelle hebben hun steentje bijgedragen. Zo is Jelle verantwoordelijk voor de toffe Gamekings merch. Op Firstlook Festival krijg je de kans deze merch op de kop te tikken. Check al het tofs in ‘Firstlook Festival: Jelle en Koos showen de Gamekings Merch!

Jelle is trots

Zoals Jelle aangeeft is hij bij Gamekings verantwoordelijk voor vrijwel elke creatieve uiting. Zijn hart en kracht ligt in het designen van toffe shit en met de Gamekings merch is hij daar helemaal mee losgegaan. Bezoekers van Firstlook Festival krijgen de kans om deze merch te scoren. Check hier de Gamekings merch collectie en kom langs bij de Gamekings stand op Firstlook Festival.

Heb jij al een kaartje kunnen scoren voor de tofste gamebeurs van de Benelux? Scoor je hier kaartje voordat het te laat is. Check nu ‘Firstlook Festival: Jelle en Koos showen de Gamekings merch!’

Loading...
 • bryan

  Boys, kom is een keer met normale items. Niet elke item hoeft over Firstlook te gaan. We get it Firstlook komt eraan. De laatste tijd is het echt drie x kut.

  • Mabelisu

   Eens. Hoewel het natuurlijk lastig is om items te uploaden terwijl bijna iedereen met FirstLook bezig is. Misschien wat Let’s plays oid opnemen van te voren.

  • Uther Pendragon

   De laastste weken zijn er maar liefst 1 en soms 2 items gewijd aan Firstlook, In Brievenmaandag en Einde van de Week Vrijdag is hier soms ook nog op ingegaan. Dan hou je nog 18 items over voor reviews. previews/ let’s play etc.

   Maar…

   Ik zou blij zijn als Firstlook afgelopen is en de Gamekings hun aandacht weer kunnen richten op hun core business en premium items, want dat is inderdaad vanaf de periode einde E3 wel erg triest geworden. Dus na Firstlook knallen heren en laat zien waarom het de moeite waard is om Premium te worden, en dan bedoel ik geen kortingdeals op merchandise enz.

   • Premium worden is ook een ding. Was eerst een eurootjes. Nu staat er minimaal 2.50. echt het systeem zegt dat je inleg minimaal een afgeronde bedrag moet zijn, dus 3 euro. Matig. Mailen heeft ook geen zin, want reactie is er niet op premium@gamekings.

    • Tijl Van de Velde

     Een reactie komt er heus wel, je moet alleen een beetje geduld hebben.

  • TheOne

   Tsja, deel van het probleem is denk ik dat ze een paar weken geleden hebben aangekondigd dat er een enorme hoeveelheid kwaliteitsitems zat aan te komen in het najaar, en daarvoor dat er een enorme hoeveelheid premium items zat aan te komen. Ze kunnen beter gewoon geen dingen beloven die ze niet kunnen waarmaken, want dan wordt het lastig om ze te blijven geloven (en het cancelen van de TGS na het ophalen van geld daarvoor helpt daarbij ook niet echt mee).

   PS: Zelf heb ik overigens ruim voldoende aan 1 goed item per dag (meer tijd heb ik toch niet beschikbaar), wat ik alleen kijk als het genoeg inhoud heeft om me aan te spreken (anders scan ik er even snel doorheen of skip ik het).

  • OsirisNLD

   Wat een gezeur, 1x in het jaar wat meer aandacht voor Firstlook, oh oh wat erg.

 • Zrmi

  Nog steeds lame dat de caps niet te koop zijn op de online merch store!

 • Erik Stoop

  Good business plan. Maak middelmatige merch zet er premium op en verkoop het aan 5 man en een halve apekop. Gaat vast storm lopen!

  • Tijl Van de Velde

   Wat je daar zegt, en dat is nog zacht uitgedrukt.

 • Uther Pendragon

  Als de Gamekings er zelf al niet in lopen, dan weet ik wel genoeg 😀

 • M.

  Komt de merch later ook online? Pleaseee, kan er niet bij zijn, maar caps en witte shirt zijn echt geniaal

  • M.

   Of iemand die ze mee kan nemen voor me? 🙂 Krijg je eurotje extra 😉

 • Gooner 070

  Shelly waar ben je ??????

  • Jeffrey

   paar items terug nam ik het nog voor je op, maar dit gaat wel ver man

 • Sven Luiks

  khajiit has wares. Dat GK shirt is best nice. Tot zondag

 • IkDraagRibBroeken

  jelle en koos, de bazen van gamekings !

 • Tot zondag

 • Ik wil jullie allen even bekend maken met een Independent-Game-Documentaire-Maker, medemogelijk gemaakt door de HUGE ondersteuning via Patreon : — NO CLIP —
  https://www.youtube.com/channel/UC0fDG3byEcMtbOqPMymDNbw

  Hij host op dit moment een Mini Doku serie van CD Project RED :
  https://www.youtube.com/watch?v=hWDaiox6QqE

  En heeft een heuze Dokumentaire gemaakt over de ‘ondergang’ van FF IVX en de veranderingen binnen Square Enix, die hierdoor ontstaan zijn.
  https://www.youtube.com/watch?v=Xs0yQKI7Yw4

  En nog veel meer =D

 • rio_ull

  awesome, je moet premium zijn om meer geld te kunnen uitgeven. Next level gewaagde shi[, maar ik denk dat het jullie wel lukt gezien het uitgavepatroon van de primaire doelgroep.

 • Coyu480

  premium voor t-shirt werkt niet in verband met door verkoop en andere zaken.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord