Menu Premium
Loading...

Firstlook Festival: Jelle en Koos showen de Gamekings merch

06/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firstlook Festival staat voor de deur. Het zal jullie niet ontgaan zijn. In Einde van de Week Vrijdag neemt JJ jullie mee langs de vele toffe stands. De tiende editie van Firstlook Festival is groter dan ooit. Zoals jullie allen weten zijn velen op de redactie nauw betrokken bij de organisatie van het evenement. Ook Koos en Jelle hebben hun steentje bijgedragen. Zo is Jelle verantwoordelijk voor de toffe Gamekings merch. Op Firstlook Festival krijg je de kans deze merch op de kop te tikken. Check al het tofs in ‘Firstlook Festival: Jelle en Koos showen de Gamekings Merch!

Jelle is trots

Zoals Jelle aangeeft is hij bij Gamekings verantwoordelijk voor vrijwel elke creatieve uiting. Zijn hart en kracht ligt in het designen van toffe shit en met de Gamekings merch is hij daar helemaal mee losgegaan. Bezoekers van Firstlook Festival krijgen de kans om deze merch te scoren. Check hier de Gamekings merch collectie en kom langs bij de Gamekings stand op Firstlook Festival.

Heb jij al een kaartje kunnen scoren voor de tofste gamebeurs van de Benelux? Scoor je hier kaartje voordat het te laat is. Check nu ‘Firstlook Festival: Jelle en Koos showen de Gamekings merch!’

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch