Menu Premium
Loading...

De aftrap voor Firstlook Festival 2019 is genomen

25/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het grootste gaming-feest van de Benelux is in aantocht! Op 5 en 6 oktober tovert Firstlook Festival 2019 de Jaarbeurs Utrecht om tot een gaming-paradijs. De nieuwste en vetste games, tientallen stands vol merchandise, spannende esports-competities en de mooiste cosplay; er is meer dan genoeg te doen!

Pak nu de Early Bird korting!

Kaarten zijn vanaf NU te koop op firstlookfestival.nl. Koop je tussen nu en 31 mei een ticket, dan pak je automatisch 10% Early Bird korting. Early Bird tickets zijn te koop vanaf €17,50 (excl. servicekosten). Na 31 mei is de Early Bird korting niet meer beschikbaar en zul je de normale prijs betalen voor een ticket, die te koop zijn vanaf €20 (excl. servicekosten).

Welk kaartje past bij mij?

We hebben drie verschillende type kaarten: regulier, Early Access en natuurlijk de Ultimate Firstlook Fan tickets. Wil jij als eerste aan de slag met de vetste games, de tofste goodies hunten en profiteren van de wreedste aanbiedingen dan raden wij je Early Access aan, met deze kaarten mag je maar liefst 2 uur eerder naar binnen dan reguliere kaarten.

Je kunt er voor kiezen om op zaterdag 5 oktober of zondag 6 oktober naar Firstlook Festival 2019 te gaan, maar het is natuurlijk ook mogelijk om Weekend tickets aan te schaffen, zodat je een beide dagen de tijd hebt om alles te beleven op Firstlook!

Uiteraard zullen er ook dit jaar tickets zijn voor de echte liefhebbers. Ultimate Firstlook Fans krijgen het hele weekend de royal treatment met een aparte ingang, early access EN een dik Firstlook Festival 2019 merch pakket!

Volg Firstlook Festival op social media!

Zorg dus dat je snel jouw kaartje bemachtigt op firstlookfestival.nl, dan zien we je daar! Volg ons ondertussen op FacebookTwitterInstagram en Youtube, zodat je altijd van het laatste nieuws omtrent Firstlook Festival 2019 bent voorzien!

KOOP NU JOUW TICKETS!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch