Menu Premium
Loading...

Firstlook Battlegrounds: Kick ass en win vette prijzen… of cash

20/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firstlook Festival draait om alles wat gamers tof vinden. Nieuwe games checken, nieuwe hardware uitproberen, goodies jagen, merch kopen, esports bekijken, etc. Dit jaar gaan we aan die fijne mix iets nieuws toevoegen: de ‘Battlegrounds’. Online gamen is tof, maar de echte shit is toch face-to-face tegen elkaar spelen. De spanning en de opwinding is gewoon groter en winst voelt nog lekkerder als de verliezer naast je zit. Vandaar de groei van het aantal game cafés, de stijgende populariteit van LAN’s en steeds meer gamers die elkaar thuis opzoeken om een potje te spelen. Die fun en excitement gaan we op Firstlook Festival neerzetten en nog verder verhogen door honderden prijzen beschikbaar te stellen. En voor echte hotshots kan er zelfs om echte knaken gespeeld worden. Skate en JJ leggen precies uit wat je kan verwachten in ‘Firstlook Battlegrounds: Kick ass en win vette prijzen… of cash.’

Ga de strijd aan in een reeks aan populaire multiplayer games

Het concept Battlegrounds zetten wij groot neer op Firstlook Festival met diverse stands waar er verschillende populaire mulltiplayer games gespeeld worden op verschillende manieren. In korte, diverse competities kun jij tegen andere bezoekers battelen voor vette prijzen. Je hoeft je niet in te schrijven, het is gewoon langslopen en aanschuiven. En na een kwartier heb je een prijs of klein trauma opgelopen omdat iemand je ass heeft gewhooped. Wij hebben games uit verschillende genres staan. Denk aan: Street Fighter 5, League of Legends, DotA 2, Fortnite, Quake Champions, CS:GO, Rocket League en Overwatch.

Skate’s Money Pit

En dan, voor de echte bikkels, de echte mannen en vrouwen. is er nog iets unieks. Onder het motto ‘Put your money where your mouth is!’ starten we een splinternieuw concept voor game-evenementen op: ‘De Money Pit’. Hier kun je zogenaamde “Wager Matches” aangaan. Denk je dat jij het in je hebt om van iedereen te kunnen winnen? En wil je jouw skills omzetten in wat extra zakgeld? Dan kan dit straks bij de Money Pit! Minimale inzet is €1 en de maximale inzet €50. Beleef de spanning en sensatie van echte esports pro’s die om geld spelen en ga de strijd onder de bezielende leiding van Skate aan in de Money Pit. Voor iedereen vanaf 18 jaar oud.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch