Menu Premium
Loading...

Firstlook 2013 Update met Bethesda en Rockstar

10/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het grote feest in de Jaarbeurs te Utrecht komt steeds dichterbij. We vinden het dus tijd voor een nieuwe update. JJ en Dennis geven je een verse Firstlook 2013 Update met Bethesda en Rockstar.

JJ start met een update over de Call of Duty: Black Ops 2 competitie van Logitech. Ronde twee is gisteren begonnen, dus je hebt een nieuwe kans om je rechtstreeks te plaatsen. Wat er precies gewonnen kan worden, is nog niet helemaal prijsgegeven. Al kan de winnaar rekenen op vette Logitech G-gear en natuurlijk speciale VIP-kaarten voor Firstlook 2013.

Ter ere van de nieuwe expansion New Super Luigi U, is er op Firstlook een hele bijzondere actie. Er is een aparte snorreningang op de Firstlook. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze doorgang alleen beschikbaar voor bezoekers met een snor, ongeacht geslacht! Wil je graag snel naar binnen bij Firstlook? Laat je snor dan alvast maar staan! Mocht je nog niet een snor kunnen laten groeien, dan zijn er genoeg andere opties. De enige toelaatbare nep-snorren zijn te halen op de ‘Speeldag Hoorn’ in Hoorn op 15 september en op de ‘Tina-dag’ op 28 en 29 september.

De line-up van de standhouders wordt ook dit jaar ijzersterk en JJ en Dennis maken er vandaag vier bekend. Jazeker, vier! Allereerst een ontwikkelaar die er niet elk jaar staat en zijn games op en top perfectioneert, namelijk Rockstar. Natuurlijk heeft dat alles te maken met de release van GTA V, die tijdens de Firstlook dan al een maand in de schappen ligt. Rockstar is de afgelopen jaren de meest geliefde stand onder de bezoekers geweest, dus dat belooft een succes te worden.

Nummer twee is een uitgever met een aparte stijl van games. JJ en Dennis kondigen daarom met trots Warner Bros. aan. Welke games er staan? Daar weet JJ meer over, maar Warner Bros. is zeker een meer dan welkome aanvulling op Firstlook.

De derde standhouder is één van de grootste ontwikkelaars van de game-industrie: Bethesda. Bethesda is niet eerder op de Firstlook aanwezig geweest en heeft met onder andere The Elder Scrolls Online enkele zéér grote titels in handen.

Als laatste staat CM Storm op Firstlook, de enige hardware-producent in dit rijtje. Het is niet niet vreemd dat CM Storm aanwezig is, aangezien het Free-to-Play en MOBA-genre steeds groter worden. Maar ga vooral lekker het item kijken, want JJ heeft veel nieuws te vertellen over Firstlook 2013.

Firstlook 2013 Update met Bethesda en Rockstar

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch