Menu Premium
Loading...

Firstlook 2013: De Kaartverkoop start

17/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel, het moment waar we met z’n allen eigenlijk alweer een jaar op hebben gewacht is dan bijna daar, Firstlook 2013 komt er eindelijk aan! Tienduizenden mensen zagen de teasers van Firstlook, maar nu is het officieel: Firstlook 2013 gaat plaatsvinden in het weekend van 5 en 6 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht. We hebben nog groter nieuws voor je over Firstlook 2013: De kaartverkoop start 18 mei!

Omdat we er allemaal ontzettend veel zin in hebben, mocht de redactie van Gamekings even voor de camera springen om hun dromen, wensen en hoop te delen met jou. Nu weet je natuurlijk dat dit jaar een veel te wreed jaar gaat worden. De nieuwe PlayStation en Xbox zijn inmiddels aangekondigd en liggen tijdens de feestdagen in de winkels. Dat zet tot nadenken bij de verschillende leden van de redactie. Wat nou als…? Daarnaast begint eSports de laatste tijd een enorme groei door te maken en hebben we al een aantal aankondigingen gezien van belachelijk vette games. Wij hebben in ieder geval onze vingers gekruist en slaan elke avond een kruisje op de hoop dat we daar misschien wel iets van gaan zien.

Nog even een paar belangrijke mededelingen. De kaartverkoop zal beginnen op zaterdag 18 mei om 7:00 uur in de ochtend. Op dat moment kun je twee soorten kaarten kopen. We hebben een VIP-ticket voor je in de aanbieding, welke 20 euro zal gaan kosten. Hiermee kun je onder andere twee uur eerder op de beursvloer staan dan de rest. Wat natuurlijk inhoudt dat je veel eerder die moddervette titels kunt checken. Daarnaast heb je voorrang bij de theaters, waar toffe shit wordt laten zien. Dan hebben we nog een Early Bird ticket. Deze ticket kost je 8 euro. Beide bedragen zijn overigens exclusief transactie kosten en van beide soorten kaarten zijn maar een gelimiteerd aantal beschikbaar. Dus wees er snel bij.

Firstlook 2013: De Kaartverkoop start

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch