Menu Premium
Loading...

[Firstlook 2012] Firstlook TV

22/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is hij dan! De allereerste Firstlook TV van dit jaar. Jullie hebben massaal vragen gesteld die Dennis en JJ met alle plezier voor jullie beantwoorden. Maak je borst maar nat, want Firstlook 2012 belooft zoals elk jaar episch te worden!

Zaterdag 6 en zondag 7 oktober vindt de vijfde editie van Firstlook plaats in de Jaarbeurs Utrecht. We werken er keihard aan om ervoor te zorgen dat dit de allervetste editie wordt in de geschiedenis van Firstlook. Natuurlijk wil iedereen weten wat er allemaal te doen valt en wat er aanwezig zal zijn. Jullie hebben dan ook massaal al jullie vragen naar ons opgestuurd en nu is het de hoogste tijd om ze, zowaar mogelijk, te beantwoorden. Zet je schrap voor een volle bak informatie over het allertofste game-evenement van de Benelux!

Blijf al je prangende vragen over Firstlook 2012 sturen via Twitter naar #firstlook2012 en wie weet beantwoorden we wel jouw vragen in de volgende Firstlook TV! Kijk ook op www.firstlookevent.nl voor alle benodigde informatie! De Early Bird kaarten zijn voor 1 augustus nog beschikbaar, dus bestel hier je kaarten voor de vette prijs van maar 8 euro!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch