Menu Premium
Loading...

[Firstlook 2012] Firstlook TV

28/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de tweede aflevering van Firstlook TV! Ditmaal vertelt JJ welke publishers allemaal aanwezig zullen zijn op Firstlook 2012. Zelfs Dennis weet nog van niks, dus dat belooft leuk te worden!

Elk jaar leeft menig gamer toe naar Firstlook, welke dit jaar voor de vijfde maal wordt gehouden. Natuurlijk is iedereen razendbenieuwd naar wat er allemaal te zien gaat zijn in de Jaarbeurs Utrecht op 6 en 7 oktober. De games kunnen we nog niet noemen, maar JJ heeft al wel sappige informatie voor je over de publishers die dit jaar aanwezig zullen zijn. Het mooiste is dat je dan zelf wel een beetje kunt invullen welke games er zullen gaan schitteren op de grootste gamebeurs van de Benelux! Naar welke publisher kijk jij uit op Firstlook 2012?

Kijk ook op www.firstlookevent.nl voor alle benodigde informatie! De Early Bird kaarten zijn voor 1 augustus nog beschikbaar, dus bestel hier je kaarten voor de vette prijs van maar 8 euro! Wees er snel bij, want juli is bijna afgelopen! Hierna zal de prijs van de kaarten stijgen naar 12 euro. Waar wacht je nog op?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch