Menu Premium
Loading...

Final Fantasy XV Review

10/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Final Fantasy XV ligt al een tijdje in de winkel, maar om deze game te kunnen reviewen moet er eerst een aantal uur in gestoken worden. Dat hebben Skate en Steven dan ook zeker gedaan en gaan er uitgebreid op in, in deze Premium: Final Fantasy XV Review!

Final Fantasy XV is eindelijk uit en iedereen wil natuurlijk weten of deze game een topper of een flopper is. Het is inmiddels bekend dat deze game een development heeft gehad van 10 jaar. Maar natuurlijk weten we ook dat dat voor Square Enix niet oorspronkelijk het plan was. Skate en Steven gaan uitgebreid in op de elementen die deze Final Fantasy XV te bieden heeft, waaronder de verbeteringen in combat. Je hebt nu namelijk de mogelijkheid om zowel in active mode, als in wait mode te spelen. Ook kun je rijden op een Chocobo, wapens vinden, je characters sterker maken en je uren vermaken in de wereld van Eos. Maar natuurlijk zijn onze heren niet helemaal kritiekloos, maar welke puntjes van kritiek ze precies hebben? Dat zie je in deze review!

Wat vinden Skate en Steven van het open wereld thema? En hoe ervaren de heren de storytelling? Check deze Premium: Final Fantasy XV Review en drop je reactie in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch