Menu Premium
Loading...

Final Fantasy XIV: Shadowbringers Review: “Presteert op alle fronten”

11/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ultieme fantasie is voor iedereen anders. Sommige willen oneindige rijkdom, faam of de vanzelfsprekende interesse van vrouwen. Voor Koos en Daan was dit de release van de Expansion voor Final Fantasy XIV: Shadowbringers! Zij vertellen wat zij ervan vinden in de Final Fantasy XIV: Shadowbringers Review: “Presteert op alle fronten”!

Shadowbringers komen de balans brengen

De werelden van Fantasy Fantasy hebben over de jaren heen velen problemen gehad. In deze expansion komt alle drama door de grote macht van de light. De Shadowbringers komen terug om de balans terug te brengen en de krachten van het duister te versterken. Dit brengt nieuwe classes zoals de Gunbreaker en de Dancer. Ook kan je nieuwe races spelen zoals de vrouwen met konijnenoren genaamd de Viera en de grote katachtigen genaamd de Hrothgar. Natuurlijk brengt de uitbreiding nieuwe gebieden, dungeons en meer. Het spel blijft zichzelf ontwikkelen en kan zich rekenen tot één van de beste MMO’s die er te spelen is.

Final Fantasy XIV biedt eindeloos content

Koos en Daan zitten nog niet lang in de ultieme fantasie, want pas begin dit jaar maakten ze de sprong na het Final Fantasy Fan Fest in Parijs. Toen werden ze overrompelt aan de grote hoeveelheid content die de MMO te bieden had. Een max level character hebben ze nooit gehad, maar gelukkig konden ze nu snel een nieuw character maken dat meteen level 70 was en konden ze meteen beginnen aan de nieuwe content. Wederom kregen ze een stortbak aan opties over zich heen. Toch lukt het de uitbreiding niet te verwarrend te zijn en konden zelfs Koos en Daan hun weg vinden. Er zijn veel activiteiten te doen in de wereld van Shadowbringers en zij komen zeker nog terug om alles te ervaren.

Wil je weten wat Koos en Daan exact vonden van hun tijd in de MMO? Check dan de video en laat weten wat jij van de uitbreiding vindt in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch