Menu Premium
Loading...

Final Fantasy XII: The Zodiac Age Review

13/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De reeks die al 30 jaar lang JRPG-fans zoet houdt, pompt HD remastered editions eruit alsof het niets is. Alle fanboys wachten natuurlijk met smart op de remake van Final Fantasy VII, maar nu heb je iets te doen tijdens het wachten. Er is namelijk een opgepoetste versie van deel XII in de Playstation store gegooid. Het deel kwam op de Playstation 2 uit, terwijl de Playstation 3 al een gegeven was. De kans is dus groot dat je deze hebt overgeslagen. Wees niet getreurd, want je kan het avontuur nu op geheel moderne wijze beleven. Skate en Emiel hebben er aardig wat uurtjes ingestoken en willen je er alles over vertellen in Final Fantasy XII: The Zodiac Age Review.

Prima game om te spelen tijdens het wachten op Final Fantasy VII

Skate en Emiel zijn niet vies van JRPG’s. Helemaal een serie als Final Fantasy zal nooit over het hoofd worden gezien. De heren werden positief verrast door de HD remastered edition van XII. Een deel dat op zijn eigen manier uniek is, omdat het verhaal een minder klassieke versie van het Final Fantasy verhaal is. Het verhaal draait voornamelijk om de tweedeling van een volk dat zich aansluit of verzet met de heersende macht. Gelukkig zitten alle bekende elementen van het Final Fantasy universum er gewoon nog in.

Skate en Emiel waren verbaasd. Niet alleen omdat ze er meer uur in hadden gestoken dan ze verwacht hadden, maar ook over hoe groot de open world in dit deel is. Voor een Playstation 2 titel is het best indrukwekkend. In realtime zouden ze het niet zo lang volhouden, maar door de speed up time button, werd het een stuk leuker om keihard te grinden en snel saaie stukken te skippen. Dat zouden meer games moeten hebben. Check hoe de fantasten de HD Remastered edition hebben ervaren in de Final Fantasy XII: The Zodiac Age Review.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch