Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Final Fantasy VII Rebirth Premium Review: GOTY materiaal

27/02/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een tweetal previews is het tijd voor de review van Final Fantasy VII Rebirth. Voor Koos een spannend moment. Hij beschouwt deze Japanse franchise immers tot zijn top 3 meest geliefde game-series ooit. Logisch dat hij vooraan stond om de game te mogen testen. Daan kan de serie ook erg waarderen en daarom zijn de twee aan de slag gaan. Jelle is achter de desk aangeschoven voor het stellen van de nodige kritische vragen. Gaat Rebirth nog beter worden dan het eerste deel van de remake, of valt het eindproduct toch wat tegen? De drie heren ga het je vertellen in de Final Fantasy VII Rebirth Premium review.

Final Fantasy VII Rebirth review: Nog beter dan het eerste deel?

Final Fantasy VII Remake was een fikse upgrade ten opzichte van de klassieke JPRG die in 1997 op de PlayStation verscheen. Het spel werd bij de launch bestempeld als niet minder dan baanbrekend. Na een aantal spin-offs in de eerste helft van 2000 riepen de fans jarenlang om een remake. Hun wens werd tijdens de E3 2015 ingewilligd. Het lang verwachte nieuws werd nog mooier toen Square Enix bekend maakte dat het niet om één game zou gaan. Het prachtige verhaal van deel VII werd verdeeld over drie games. Rebirth is deel 2. Hoe goed is dit deel geworden?

Mini-games te over in dit deel

Final Fantasy VII Rebirth is wederom een enorme game geworden. De campaign is lekker lang en er zijn veel mini-games in het spel verwerkt. Vervelen zal een gamer zich dus niet snel. Maar, en dat is een waarheid als een koe, een game kan nog zo groot zijn, als de content niet tof is, gaat de omvang van het spel zelfs gaan tegenwerken. Hoe goed is Final Fantasy VII Rebirth uiteindelijk geworden? Je ziet en hoort het antwoord in deze video.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch