Menu Premium
Loading...

Final Fantasy Type-0 HD Review

02/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een nieuwe Final Fantasy en deze keer is het Type-O HD. Emiel en Skate hebben deze game eens goed gespeeld om jullie er alles over te vertellen. Spelen Emiel en Skate eigenlijk met een man of vrouw in deze game? Je hoort dat alles en meer in de Final Fantasy Type-O HD Review.

Final Fantasy kent ontzettend veel delen. Final Fantasy Type-O is oorspronkelijk een japanse PSP game die de Final Fantasy fans maar al te graag in Europa wilden spelen. Nu komt Square Enix voor de fans met een nieuwe HD versie voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Final Fantasy Type-0 HD is een actie RPG die je met een groot aantal personages speelt. De game komt vooral neer op grinden, omdat je alle characters moet levelen voordat je bepaalde tegenstanders kan verslaan. Final Fantasy Type-0 HD speelt zich af in Orience. De echte fans kennen deze al uit eerdere Final Fantasy delen die zich ook in dat universum afspeelde.

Ben jij ook een Final Fantasy fan of wil je weten wat Skate en Emiel eigenlijk van deze game vinden? Je hoort dat en ook nog wat over de Final Fantasy 15 Demo in de Final Fantasy Type-0 HD Review.

 

Uitgever: Square Enix

Ontwikkelaar: Square Enix

Platforms: PlayStation 4, Xbox One

20151303_finalfantasy_splash

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch