Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Films 2019: Joker, The Crawl, Dolemite Is My Name en The Lighthouse

20/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als het jaar bijna voorbij is kan het item waarin de beste films van 2019 worden doorgenomen natuurlijk niet ontbreken. Zo vonden ook Jelle en Melle, en dus is het tijd om eens langs een stuk of 30 films te gaan. Jawel, 30. Melle en Jelle hebben allebei hun eigen lijstje aangeleverd en gaan er in vlot tempo doorheen. Onder meer Joker, The Irishmen, The Crawl en The Lighthouse komen langs.

Is de Joker nou goed of slecht?

Jelle en Melle zijn het er in ieder geval niet over eens en de discussie buiten de redactie wordt ook nog steeds hevig gevoerd. En als het niet over de kwaliteit van de film het en het acteerwerk gaat, dan gaat het wel over de impact die de film heeft op de buitenwereld. Want ook daar is al meer dan genoeg over gediscussieerd. Mensen zouden namelijk zo maar eens kunnen besluiten om in de rol van Joker te stappen, volgens sommige mensen.

The Crawl

Een film die Jelle in eerste instantie een stuk minder kon waarderen, maar gedurende de tijd vorderde begon hij in te zien dat dit niet zo maar een dertien in het dozijn film was. Melle was al wat eerder overtuigt, maar beide heren zijn het op dit gebied wel eens: het was een van de betere films van 2019.

En het lijstje is eindeloos…

Wat te denken van marathonfilms als The Irishmen en Once Upon a Time in Hollywood? Mogen we dit wel als films zien of zijn ze beter als ze als serie gekeken worden? En wat te denken van de nieuwe Star Wars-film, die tegen de tijd dat dit opgenomen werd nog niet eens in de bioscoop was. The Lighthouse wordt ook besproken, mede dankzij zijn eigen unieke stijl en invalshoek. En zo blijven de heren nog even doorpraten over wat er allemaal voor moois is uitgekomen qua films in 2019. Want een slecht jaar was het allesbehalve.

Wat is volgens jouw de top 3 films van 2019? Laat het weten in de comments hieronder en deel je top drie met anderen!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch