Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over Shazam, Oscar nominaties en Ghostbusters

24/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar zijn we dan met een nieuwe Filmkings. En ook deze week hebben we weer verse nieuwtjes en sappige trailers voor jullie verzameld om er weer een geweldige Filmkings van te maken. Met deze week nieuws over Shazam, De Oscars nominaties, Drama over Ghostbusters, Magische kaarten en nog veel meer sappige content. Met natuurlijk ons eigen ‘Dream Team’ Jelle en Koos. Dus pak maar alvast je gezouten pinda’s en je warme kokos melk erbij want het tijd voor Filmkings bitch.

Gambit

De magiĆ«r heeft waarschijnlijk weer een grote kans om terug te keren naar het witte doek. Ik heb het natuurlijk over onze vriendelijke vriend ‘Remy LeBeau’ beter bekend als ‘Gambit’ in het Marvel universum met zijn magische kaarten is hij niet de populairste karakter in het Marvel universum maar wel interessant genoeg voor een film. Nu gaat er dus een gerucht dat onze lieftallige Channing Tatum (Bekend van 21 Jump Street en Magic Mike) een ‘Gambit’ film zou gaan regisseren. Vorig jaar kregen we al te horen van Simon Kinberg (X-Men regisseur) dat als er ooit een Gambit film zou komen dat het dan een romantische comedy zou zijn. Het enige obstakel wat tussen een volwaardige ‘Gambit’ film en de prullenbak staat is de opkomende samenvoeging van Fox en Disney. Gambit zou namelijk niet in de samenvoeging van X-men karakters en Marvel universum karakters kunnen passen.

John Wick 3

De malse makker keert dan weer terug op het witte spandoek met dit keer alweer het derde deel. John Wick is nog steeds boos in alweer dit derde deel genaamd ‘Parabellum’. Parabellum is volgens wikipedia het Latijnse woord voor ‘Prepare for War’ wat aansluit op het genre van John Wick. Gaat dit dan het laatste deel zijn? Gaat John Wick dan eindelijk hemelen en zijn vrouw en hond ontmoeten. Wij zitten er namelijk al klaar voor hier op de redactie.

Hoog Leven

De obscure trailer van ‘High Life’ met Robert Pattinson in de hoofdrol is al uitgekomen. De film speelde voor het eerst in 2018 in Frankrijk en krijgt in Nederland zijn volwaardige release op 14 maart 2019.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch