Menu Premium
Loading...

Star Wars Episode IX – The Rise of Skywalker Full Trailer Breakdown

22/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Diep in de nacht had ik mijn wekkertje gezet voor het slotstuk van de Skywalker Saga die mij zo goed als mijn hele leven al bezighoudt. Want Disney dropte vannacht de final trailer van Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker, de laatste film in de hoofd Star Wars serie.

JJ Abrams kan de sequel trilogy maken of breken

Ik ben er nog niet helemaal over uit wat ik van de sequel trilogie vind, dat zal vallen of staan met Deel 9. The Force Awakens was een leuk en mooi avontuur, The Last Jedi was voor mij persoonlijk een absoluut dieptepunt voor de franchise (hoe mooi deze ook was geschoten) en The Rise of Skywalker zal een hoop goed moeten maken maar ook een hoop eindjes aan elkaar knopen om dat voor elkaar te krijgen. JJ Abrams mag zijn borst gaat natmaken dus.

The Rise of Skywalker is niet de laatste film in de Franchise

Star Wars staat als franchise sowieso op een kritiek punt. Spin-offs zoals Rogue One en Solo werden minder goed ontvangen dan verwacht en plots cancelde Disney dan ook hun ambitie om elk jaar een Star Wars film te releasen. Na deze Skywalker Saga hoeven we absoluut niet te vrezen voor een droogte, naar verluidt zijn zowel Rian Johnson en het duo Benioff & Weiss ook bezig met een trilogie die zich mogelijk gaat afspelen in The Old Republic.

Star Wars pakt groots uit op Disney+

Dan hebben we ook nog Disney+. Het imperium van de bekende muis pakt groots uit met een aantal series die zich zullen afspelen in het Star Wars universum. Zo kunnen we op 12 november The Mandalorian verwachten, krijgen we een Rogue One spin-off met Cassian Andor & K2-S0 en een serie over Obi-Wan Kenobi MET Ewan McGregor. Series waar ik allemaal super excited voor ben tbh.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch