Menu Premium
Loading...

Filmkings over Jurassic World: Camp Cretaceous, The Joker en GotG 3

28/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is die dan de nieuwe Filmkings, en hij is vroeg opgenomen deze week vanwege de verhuizing het zou dus kunnen dat er een nieuwtje mist. Het is even roeien met de riemen die we hebben. En Jelle en Koos doen als nog hun best om voor jou een sicke Filmkings neer te zetten.

Is dat nou een kip of een dino?

In deze nieuwe Filmkings gaan we het onder andere hebben over een leak bij Netflix, er is namelijk een nieuwe titel van de Jurassic World gelekt. Hij heet ”camp cretaceous” en Koos en Jelle gaan bespreken wat dit gaat kunnen zijn.  Misschien gaan de dino’s wel veren hebben.  Ons beeld van dino’s is waarschijnlijk helemaal verkeerd. Ze hebben namelijk ontdekt dat dino’s misschien veren hebben gehad. Koos weet er alles van en Jelle weet precies hoe de T-rex geklonken heeft.

40 uur aan film kijken moet wel lukken toch

Heb jij nou de komende 3 dagen niks te doen en kun je wel wat extra geld gebruiken? Cable TV is namelijk opzoek naar iemand die 20 Marvel films wil bingewatchen zonder te stoppen. Je verdient er 1000 dollar mee en een paar slapeloze nachten. Het is namelijk de bedoeling dat je niet stopt om te slapen ondanks dat het is ongeveer 40 uur aan film is. Ook is het niet duidelijk of je tussen door een dutje mag doen. Verder moet je minstens 18 zijn om mee te doen en moet je in 200 woorden laten weten waarom jij de gene bent voor dit baantje.

Ben jij benieuwd naar dit item om wil je gewoon graag Jelle zijn imitatie van een T-rex zien. Kijk dan dit sicke item. Zie jij een baantje als bingewatcher wel zitten? Laat het ons weten in de comments, waar je trouwens ook al je vragen mag stellen over deze Filmkings!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch