Menu Premium
Loading...

Filmkings over de Russische Avengers: The Guardians

03/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor Filmkings en niet met Dennis. Die heeft vorige keer al afscheid genomen, maar gelukkig hebben we hier genoeg movie buffs om je op de hoogte te houden van wat wel en niet vet is in movie land. Bereidt je dus voor op een kijkje naar de comrads met Melle en Jelle. De Russen hebben een prachtig cultureel verantwoord meesterwerk weten te bewerkstelligen op het witte doek. Nee geen Eisenstein film of verhalen van Dostojevski, maar een ordinair antwoord op de kaskraker The Avengers. Zie wat het is in Filmkings over de Russische Avengers: The Guardians.

Jelle en Melle zijn diep onder de indruk

Ja ja. The incredible Hulk heeft concurrentie en het is…. Beerwolf alias Beer Meneer, alias die guy die soms in een man-beer en soms in een volledige beer verandert. Jelle en Melle zijn diep onder de indruk van dit sterk staaltje film van Russische bodem. Het vrij matige verhaal wordt versterkt door green screens, matige effects en een hoop door hobbyisten gemaakte ondertitels. Lachen dus.

Het moment is daar, dus waar wacht je op. Laat je door Melle en Jelle meenemen naar het land van Vodka en road rage. Zie hoe Beer Meneer, the It’s always winter in Russia Soldier, Water is doorzichtig Woman en the Rock whisperer het opnemen tegen Rubber suit techno man in Filmkings over de Russische Avengers: The Guardians.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch