Menu Premium
Loading...

Filmkings zomer editie: Moet je in deze hitte de bioscoop opzoeken?

28/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is 40 graden en de mussen vallen letterlijk van het dak. Wij zitten in een kantoor met een plat dak en branden de tent uit. Tijd om op het strand te gaan liggen en aan een lekkere cocktail te nippen toch? Of… Moet je toch naar de bioscoop? Veel bioscopen hebben tegenwoordig een lekkere airco en dat maakt het alweer een stuk aantrekkelijker, maar zijn er ook films deze zomer waarvoor je de bioscoop in zou moeten duiken? Jelle en Koos nemen het met je door.

Alle films van juli en augustus worden besproken

Koos en Jelle bespreken alle films van juli en augustus voor je. The Lion King is bijvoorbeeld al uit en die doet het verschrikkelijk goed. Once Upon a Time in Hollywood komt ook al heel erg snel en dat is toch wel een hele bijzondere film, Tarantino knalt er weer lekker in met een film die zich weer afspeelt in Hollywood. Dit is eigenlijk de enige film die je echt moet gaan kijken deze zomer. Het is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en we gaan er met veel plezier onze eigen zuurverdiende centjes aan spenderen.

Naar de bioscoop voor Fast and Furious?

Er komt ook een nieuwe Fast and Furious film en daar gaat Jelle absoluut naartoe. Dit is dan ook een film die je wat ons betreft absoluut in de bioscoop moet gaan kijken vanwege al die vette actie. Er worden nog steeds over de top actie scenes verzonnen en dat is iets waar Jelle zich kan over blijven verbazen.

Naar welke films ga jij deze zomer? Of ga je toch liever op het strand liggen? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook al je film gerelateerde vragen! Duik lekker die koele bioscoop in en geniet van wat toffe films deze zomer.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch