Menu Premium
Loading...

Filmkings over de allerbeste Vietnam films aller tijden

13/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koos en Jelle zitten voor je klaar. Met wel een hele speciale Filmkings deze keer, die helemaal in het teken staat van Vietnam. Want wanneer je aan Vietnam en films denkt dan denk je aan de Vietnam oorlog. Jelle en Koos hebben warme herinneringen aan bepaalde films. Maar welke films die onlosmakelijk verbonden zijn met Vietnam vinden ze nu het beste?

Deze films moet je gezien hebben

Hou je eigenlijk alleen maar van Dinsey films? En wil je liever helemaal geen geweld in films zien? Vette pech! Van Koos moet je namelijk al deze films kijken. Het zijn absolute must-see-films! Jelle kan zijn eigen Vietnam shirt niet aan in het land. Hij durft dat namelijk niet. Maar Koos die gaat het aan de plaatselijke inwoners vragen. Dat wordt natuurlijk lachen en kun je sowieso gaan checken tijdens de streams van ons premium avontuur. Casualties of War, Full Metal Jacket. Ze komen allemaal langs!

Vietnam Premium Roadtrip: Waarvoor gaan we naar Vietnam?

Nog een week en dan is het zover: de Nam ‘19 Road Trip gaat van start. Vietnam wordt zoals bekend het doel van onze reis. We willen vanuit standplaats Hanoi de lokale gamescultuur gaan ervaren. Raar idee? Nee. Een uitgebreid vooronderzoek leerde ons dat Vietnam misschien wel meer game-minded is dan ons eigen kikkerlandje. Gaming is in ieder geval een volledig geaccepteerd onderdeel van de cultuur. En dat kun je in ons land nog niet bepaald stellen.

De gamesindustrie van Vietnam groeit sneller dan die van Nederland

Want wie wist er bijvoorbeeld dat Vietnam na Taiwan de snelste groeiende gamesindustrie van Zuid Oost Azië heeft? En wie wist dat qua mobiele gaming Vietnam de nummer 8 van de wereld is? Of dat een groot deel van de Tripple A games deels in Vietnam gemaakt worden? De outsource industrie is booming daar. En wist je dat het begin van de mobile gaming hype misschien wel in Hanoi begonnen is. We weten vrijwel zeker van niet. En dit is nog maar het begin.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch