Menu Premium
Loading...

Filmkings: The Anime Edition: “Deze anime moet jij zeker kijken!”

15/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wij hebben jullie comments gelezen, wij hebben gezien wat jullie wilden. Dus bij deze, na popular demand is hier Filmkings: The Anime Edition. Yun & Michael zijn aan tafel geschoven om Koos is bij te praten over alle vette anime series die hij absoluut niet mag missen. Niet dat hij het niet leuk vindt. Het is gewoon al een tijdje geleden dat hij het heeft gekeken en dus geen idee heeft waar hij nu moet beginnen. Daarom gaan de twee anime kenners van de redactie hem, maar ook de kijkers een aantal gruwelijk vette series aanraden die je zeker moet gaan kijken!

Wat is anime?

Voor de mensen die geen idee wat anime is, wat ik me bijna niet kan voorstellen.. Hier een kleine uitlleg. Anime staat eigenlijk voor animation. Het woord wordt vaak gebruikt om Japanese tekenfilms en animaties aan te duiden. Uiteraard niet te verwarren met Manga, wat getekende stripverhalen zijn. Tegenwoordig wordt er wereldwijd gekeken naar anime. Vaak zijn het series van Japanse origine. Het heeft zijn eigen stijl, en is bijna niet te vergelijken met westerse cartoons. Behalve dan dat beide geanimeerd of getekent zijn.

Onze top drie!

Yun & Michael hebben beide een top drie samengesteld van verschillende series die zij helemaal geweldig vinden, en graag met jullie willen delen. Het doel is om de wat minder bekende anime in de schijnwerpers te zetten, zodat zij ook hun moment kunnen krijgen. Want net zoals bij indies, worden kleinere series vaak overschaduwd door de bekendere main-stream knallers. Wil jij weten waar Yun & Michael mee komen, dan moet je het item bekijken. Laat vervolgens ook even in de comments weten of je de besproken anime series al kent, en of je van plan bent ze te checken. En als je nog aanraders hebt, deel ze dan ook met ons!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch