Menu Premium
Loading...

Filmkings over Solo: A Star Wars Story, Christopher Robin en Papillon

31/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het duo Geer en Goor is voor deze Filmkings weer eens opgesplitst, zodat onze Steven het over films kan gaan hebben. Ook hebben we de leren bank ingeruild voor de desk. Het is dus een iets andere setting dan dat je van ons gewend bent, maar even vet als altijd. Er is namelijk nieuws over de Solo: A Star Wars Story film. Ook wil Facebook een trailer verwijderen van een nieuwe Nederlandse film, genaamd RedBand. Verder is de Transformers-serie tot een eind gekomen en hebben we weer een paar dikke trailers van aankomende films en documentaires! Dus ga er lekker voor zitten met je koude drankje en bakje popcorn en check deze Filmkings over Solo: A Star Wars Story, Christopher Robin en Papillon!

Onze knuffelbeer keert terug in Christopher Robin

Begin augustus zal je de vrolijke beer en zijn vriendjes weer op het scherm kunnen bewonderen in deze nieuwe live action film. Dit Amerikaanse fantasy comedy-drama wordt geregisseerd door Marc Foster, waarbij Ewan McCregor de rol vertolkt van Christopher Robin. Zoals je misschien al hebt gemerkt is onze jongen niet meer zo klein, zoals je hem in de vele Winnie The Pooh verhalen hebt gehoord/gezien. Hij is nu helemaal opgegroeid en moet met de grote mensenwereld omgaan. Zijn kracht van verbeelding is hij in dit proces kwijtgeraakt en daarom komen zijn vrienden uit het Hundred Acre Wood hem redden. De film moet op 3 augustus uitkomen.

Bert en Ernie zijn boos

Vorige week hebben we de trailer van The Happytime Murders bekeken en gingen de heren helemaal stuk om de foute grappen die er werden gemaakt. Helaas zijn er ook mensen die het iets minder leuk vinden, waaronder Sesamstraat. Zij hebben de makers van de film namelijk aangeklaagd, omdat het te veel zou lijken op Sesamstraat. Wat vinden jullie hiervan? Hebben de makers van Sesamstraat een punt of hebben ze er niks mee te maken? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch