Menu Premium
Loading...

Filmkings over zombiefilms 2019 en 2020, Transformers en Uncharted

03/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een Filmkings tijdens de zombieweek kan natuurlijk niet zonder zombies. En dus zijn er een paar zombie films uit 2019 die aan het begin van deze week besproken worden. Films zoals The Dead Don’t Die, Zombieland 2 en Little Monsters. Er wordt ook vooruitgeblikt op aankomende zombie-films. Maar, naast al het gedoe rondom zombies was er ook normaal nieuws. Over onder meer Uncharted (dan weet je het wel), Marvel Eternals en Transformers. Daarnaast zijn er ook nog twee trailers.

Zombiefilms

Want daar waren er afgelopen jaar nogal wat van. In dit item bespreken Koos en Jelle onder meer over The Dead Don’t Die, Zombieland 2, Little Monsters en 3 From Hell besproken. En er zullen vast en zeker meer zombie-films zijn die niet besproken zijn. Drop deze dan even in de comments hieronder. Hetzelfde geldt voor de zombie-films die in 2020 gaan komen. Films als Outbreak Z, Dead Snow en Dead Earth (met trailer) worden al besproken, maar voel je vrij om er in de comments nog wat aan toe te voegen.

Uncharted wederom uitgesteld

Dan over nar normaal nieuws. Nieuws dat inmiddels al 300 keer behandeld is, maar het blijft maar gebeuren. En dus moet erover gepraat worden. Want wordt dit nog wel een goede film? Moeten we het inmiddels opgeven? Er zijn al aardig wat mensen vertrokken en nu moet de film in maart 2020 in de bioscoop te zien zijn. Maar gaan ze dit wel halen?

Transformers

Jawel, Transformers. Want er schijnen twee nieuwe films in the making te zijn. Paramount gaat er mee aan de slag en schijnbaar maken ze de scripts voor beide films tegelijkertijd. Of dit een hele slimme werkwijze is, zal afwachten zijn. Echter kan het wel zo zijn dat dit een hint is. Een hint dat beide films qua verhaal wat met elkaar te maken zullen hebben. Afwachten maar, want veel meer weten we er nog niet van.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch