Menu Premium
Loading...

Filmkings over Zack Snyder, James Gunn en Tolkien

01/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuwe week, nieuwe Filmkings. Ook deze week hebben we weer verse nieuwtjes en sappige trailers uitgekozen voor jullie. Met natuurlijk onze eigen Filmkings presentatoren Jelle en motherfucking Koos. Dus ga er maar alvast klaar voor zitten want deze week hebben we nieuws over Zack Snyder, James Gunn, verfilming van Tolkien zijn leven en Amy Schumer? Ja je leest het goed, Amy Schumer. Zeker kijken dus! Pak dus maar alvast je ongezouten pinda’s en je warme kokosmelk erbij.

Zack Snyder, is back baby!

Wie herinnerd zich ‘Justice League’ nog? Of wil je hem nog wel herinneren. Na zijn succes van ‘300’ en ‘Watchmen’ en het gefaalde project genaamd Justice League. Nu keert onze goede man weer terug achter de camera voor ‘Army of the Dead’. Het verhaal gaat over een zombie uitbraak in Los Angeles. Een man groepeert een groep van huurlingen om een grote financiële slag te slaan. Hiervoor moeten ze de quarantaine zone bereiken, met alle gevaren en clichés die daar bij horen. Nu heeft Zack Snyder zelf gezegd dat de film met een budget van 90 miljoen ‘geen handboeien’ om ze polsen heeft, alle remmen los dus.

Ophef Amy Schumer

De oh zo grappige Amy Schumer komt weer lekker in de spotlight. Met deze keer ophef over een aanranding die Amy Schumer zelf heeft gemeld, tijdens een speech in 2014 had Amy Schumer het volgende te melden; ‘Ik had seks met een studiegenoot die zo dronken was dat hij iedere drie seconden in slaap viel’. als kers op de top kwam dit ook naar boven tijdens een podcast in 2012 vertelde Amy lachend dat zei een Taxi-chaffeur zou hebben ‘verkracht’ vertelde ze; ‘ik stopte gewoon zijn hand in mijn broek’. Nu is de hele ophef over het feit, dat als de rollen waren omgedraaid het verhaal wel anders afliep. Verdient Amy Schumer de zelfde manier van bestraffen als de rest van #MeToo?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch