Menu Premium
Loading...

Filmkings over Wyrmwood en Hitman: Agent 47

18/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor een nieuw item met de film guru’s Dennis en Steven. Geen superheroes dit keer want de spy-movies staan centraal. Er is een trailer opgedoken van een nieuwe Hitman film en er staan meer spion gerelateerde films op het programma. Wordt hierdoor nieuw leven geblazen in het misdaad genre? Bovendien is bevestigd dat er een verfilming komt van Assassin’s Creed. Dennis vraagt zich af welke van de huidige Assassin’s het beste past bij een film. Je ziet het in deze Filmkings over Wyrmwood en Hitman: Agent 47 met Dennis en Steven.

De grootste filmrelease van deze week is natuurlijk Fifty Shades of Grey, maar Dennis en Steven hebben een film gekeken met een iets kleiner budget. Het gaat om de film Wyrmwood, een Australische productie van Guerilla Films. Wyrmwood is een action horror die draait om Barry. Hij is op zoek naar zijn ontvoerde zus Brooke. Het probleem is alleen dat er door een meteoriet een gas is vrijgekomen wat zombies van mensen maakt. Is deze low-budget film de moeite waard om te kijken? Zijn Australische horrorfilms sterke deelnemers binnen het horror genre?

Tot slot hebben Dennis en Steven zoals gewoonlijk tips voor je om de week door te komen. Het betreft een interessant Kickstarter project en hilarische comedy’s uit de jaren ’90 en ’00. Wil je weten welke films genoemd worden? Check dan snel de video en laat weten wat jij van de filmtips vindt, en of je enthousiast raakt van de nieuwe misdaadfilms die op het programma staan.

Filmkings over Wyrmwood en Hitman: Agent 47

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch