Menu Premium
Loading...

Filmkings over Quibi, Willy Wonka en The Mandalorian

15/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! deze week is Daan bij Koos aangeschoven om het laatste nieuws en de nieuwste trailers uit de filmwereld met je te bespreken. Met onder andere een Instagram post over het tweede seizoen van The Mandalorian. En de line-up van Quibi. Genoeg om naar te kijken dus!

Gina Carano is klaar met The Mandalorian

In een Instagram post heeft Giba Carano bekend gemaakt dat het filmen van het tweede seizoen klaar is. Het lijkt er dan toch op dat deze productie niet door het Coronavirus geraakt is. En ruim op schema ligt om later dit jaar op de streaming dienst van Disney online te komen. Duimen maar.

Quibi gaat vol met de billen bloot

We hebben het al eerder over de dienst Quibi gehad. Maar afgelopen week heeft deze streamingdienst zijn launch line-up bekend gemaakt. Het gaat om een aantal films die dus te bekijken moeten zijn in portrait mode en in hoofdstukjes van ongeveer tien minuten. Plus een hele hoop televisie shows. Waaronder een reboot van Punk’d met Chance the Rapper. Ook is er Elba v Block, een show waarin Idris Elba, bekend van zijn rol als Heimdall in de Marvel cinematic universe, schittert. Hij neemt het in de auto op tegen rally legende Ken Block. Verder komt Quibi ook met “Daily Essentials”. Dat zijn nog kortere shows. Waarin de actualiteiten, sport en Lifestyle besproken worden.

Taika Watiti en de chocolade fabriek

Na de remake van Tim Burton gaat Taika Watiti zich nu wagen aan het befaamde verhaal van Roald Dahl. Taika heeft natuurlijk zijn strepen verdient met de adaptatie van Jojo Rabbit. De beste man won daar, wat ons betreft terecht, een oscar voor. Nu gaat hij samen met Netflix twee animatie series maken. Waar de ene serie zich focust op het orginele verhaal van Sjakie, daar draait het bij de andere serie meer op de herkomst van de Oompa-Loompas. Want hoe de directeur aan deze werknemers komt, bleef toch altijd een beetje een mysterie…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch