Menu Premium
Loading...

Filmkings over What We Do In The Shadows en Blue Ruin

07/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is woensdag en dat betekent dat het tijd is voor een gloednieuwe Filmkings. Vandaag hebben Melle en Dennis Mons heel wat te bespreken. Zo hebben ze wat sappig nieuws voor je, een trailer van What We Do In The Shadows, en hebben de heren natuurlijk een film gekeken: Blue Ruin. Zit jij helemaal klaar voor je wekelijks portie filmnieuws? Check dan snel deze Filmkings over What We Do In The Shadows en Blue Ruin.

Ook deze week trappen we Filmkings af met wat nieuws. Zo is er het één en ander gaande rondom regisseur Bryan Singer, is er een nieuwe acteur gecast voor Terminator: Genesis en komt er een nieuwe Nederlandse film aan met Frank Lammers als Michiel de Ruyter. Hierover hoor je meer in deze Filmkings over What We Do In The Shadows en Blue Ruin. Filmkings zal Filmkings niet zijn zonder een vette trailer. Deze week hebben we een trailer van What We Do In The Shadows voor je die geregisseerd is door de gasten van Flight of the Conchords. Of deze trailer een beetje in de smaak valt bij de heren, hoor je in deze Filmkings. Natuurlijk hebben Melle en Dennis Mons ook gewoon een film gekeken. Deze week hebben ze Blue Ruin gekeken. De film is tot stand gekomen als een Kickstarter project.Het heeft op verschillende festivals gedraaid en wordt nu uitgegeven. Blue Ruin gaat over een zwerver die is teruggekeerd naar zijn thuisstad om wraak te nemen, meer kunnen we er helaas niet over kwijt om spoilers te voorkomen.

Ben jij benieuwd naar het filmnieuws van deze week, wil jij die nieuwe trailer van What We Do In The Shadows zien en wil je weten hoe Dennis Mons en Melle over Blue Ruin denken? Ga er dan lekker voor zitten en kijk deze Filmkings over What We Do In The Shadows en Blue Ruin.

Filmkings over What we do in the Shadows en Blue ruin

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch