Menu Premium
Loading...

Filmkings over videogame films & Lord of the Rings

20/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoogste tijd voor een spiksplinternieuwe Filmkings! We kunnen immers lastig een oude editie neerzetten. Anyhow,  Jelle & Koos zitten samen voor jou klaar om de laatste nieuwtjes uit de flimbizz te bespreken. Zo hebben zij het over 2 verschillende video game films, Lord of the Rings en She-Hulk. En ze checken natuurlijk de vetste trailers van de week!

De videogame films komen er weer aan

Videogame films hebben het nooit echt heel goed gedaan in de bioscoop. Veel gaming franchises hebben een poging gewaagd om een stap te zetten richting het grote scherm, maar het merendeel deed dat zonder al teveel succes. Zo kwamen er een aantal jaar geleden de filmversies van Assassin’s Creed, Warcraft en Ratchet & Clank uit. Films die het zowel financieel als qua recensies niet goed deden. Gelukkig gaat het de laatste paar jaar iets beter. Met films zoals Sonic The Hedgehog en Detective Pikachu lijkt het allemaal langzaam aan kwalitatief beter te worden. Hopelijk weten de volgende movie adaptions deze stijgende lijn voort te zetten. Recentelijk zijn namelijk de opnames van Uncharted begonnen en is er een Super Mario film aangekondigd.

Het uitstellen gaat maar door en door

Er zijn meerdere markten goed geraakt door het Coronavirus en een daarvan is de filmindustrie. Tenet deed een dappere poging om in de bioscoop te verschijnen in deze periode, maar lijdt daar financieel sterk onder. Met Mulan deed Disney een poging om het verlies te beperken door de film uit te laten komen op hun eigen streamingservice: Disney+. Maar niet iedere film heeft de luxe van een eigen streamingservice. Dus het uitstelseizoen gaat nog waarschijnlijk nog wel even verder. Met als nieuwste voorbeeld: Wonder Woman 1984. Maar niet alleen DC gaat waarschijnlijk z’n superheldenfilm verschuiven. Zo wordt er nog een uitstel verwacht voor Black Widow. Disney heeft laten zien dat ze bereidt zijn om films op hun streamingservice te zetten. Maar misschien dat Mulan niet de gewenste resultaten heeft opgeleverd om hetzelfde met Black Widow te doen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch