Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over Uncharted Fan Film, Rogue Trooper en Zombieland 2

18/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk een Uncharted film! Helaas geen anderhalf uur aan Nathan Drake geweld maar slechts vijftien minuten. En het is een fan film project. Maar wel een met niemand minder dan Nathan Fillion in de hoofdrol! De man van Firefly faam lijkt natuurlijk als twee druppels water op Nathan Drake. Niet zoveel als onze eigen Daan natuurlijk! De filmkoningen Jelle en Koos zitten klaar om te analyseren of dit dan eindelijk een goede gameverfilming is. De 2000 A.D. comic Rogue Trooper wordt verfilmd. En wel door niemand minder dan Duncan Jones, bekent van de slecht ontvangen Warcraft verfilming en de fantastische film Moon. Hopelijk weet hij een betere film neer te zetten dan de gelijknamige games. Check nu: Filmkings over Uncharted Fan Film, Rogue Trooper en Zombieland 2!

Zombieland 2 in de maak met originele cast!

De film van Ruben Fleischer uit 2009 krijgt eindelijk een officieel vervolg. Emma Stone, Woody Harrelson, Abigail Breslin en Jesse Eisenberg schitteren allemaal weer op het witte doek. De groep wandelt naar verluidt van het witte huis tot het midden van de VS en krijgt te maken met nieuwe soorten zombies. De film begint zijn productie in januari 2019 en moet in oktober datzelfde jaar al te zien zijn in de bios.

Akira bestaat 30 jaar!

De klassieker als het gaat om anime films! De stijlvolle dystopische film heeft iedereen en zijn moeder ge√Įnspireerd met zijn vet vormgegeven Neo Tokyo. De anime is helemaal met de hand getekend. In 1988 hadden ze natuurlijk geen computer animatie, dus is elk afzonderlijk frame met de hand getekend. De kenmerkende rode motor met bijpassend jasje is iconisch en voor iedereen herkenbaar. Wat is jullie favoriete klassieke anime film? Wat vinden jullie van Nathan Fillion als Nathan Drake? En kennen jullie Rogue Trooper uit de Britse 2000 A.D. comics? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch