Menu Premium
Loading...

Filmkings over Train to Busan, Walking Dead en Solar Opposites

29/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De twee enige echte Filmkings zijn terug! Koos en Jelle zitten klaar om voor jou de laatste filmnieuwtjes en de vetste trailers te bespreken. Met deze week onder andere nieuws over het vervolg van Train to Busan en natuurlijk de nieuwste trailer van Solar Opposites. Pak de popcorn er maar bij!

Corona strikes back

Het is je misschien al opgevallen, maar ook wij hebben ons werk wat aangepast op het virus. We werken deels vanuit huis. Voor de grote filmfestivals is dat helaas geen optie. SXSW gaat online proberen om het festival toch nog een beetje door te laten gaan, maar Cannes, een festival wat iets meer vastgeroest is, trekt dat niet. Zij hebben er voor gekozen om alles uit te stellen tot minimaal juni/juli. Misschien is het dan ook eens tijd voor Gamekings om naar de Cotê ‘d’Azur af te reizen. Koos en Jelle zijn er zeker voor in. Maar tot die tijd blijft het ‘kannie Cannes’.

Train to Busan krijgt vervolg

Koreaanse films krijgen steeds meer voet aan de grond in het Westen. Denk aan Old Boy dat ook een Westerse remake kreeg en niet te vergeten Parasite. Deze film was het afgelopen Oscarseizoen de grote winnaar. Een minder bekende film uit het Verre Oosten is Train to Busan. Deze movie stond bij veel mensen hoog op het verlanglijstje vanwege het keiharde spektakel en de actuele onderwerpen. Hoe reageren Koos en Jelle op deze volvette Koreaanse actie?

China probeert met oudere films de bioscopen een boost te geven

Nu de bioscopen beetje bij beetje weer opengaan in China, kiezen veel partijen ervoor om de wat oudere blockbusters opnieuw in de zalen te laten draaien. De meeste nieuwe films zijn immers uitgesteld. Met de Avengers films en de grote Christopher Nolan film probeert de filmsector alsnog wat financiële schade goed te maken. Of deze strategie hier in Nederland ook wordt doorgezet, is nog de vraag. Maar mocht je een paar recentelijke films gemist hebben, dan zou dat wel een leuke meevaller zijn.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch