Menu Premium

Filmkings over Tom Cruise, Dune, Jackass en Spider-Man

20/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de oh zo speciale Marvel en Star Wars editie van Filmkings, keert de show deze vrijdag terug naar zijn originele format. Gewoon lekker lullen over een wijd en variĆ«rend arsenaal aan films. Want ook deze week is er genoeg te melden wat betreft de filmindustrie. Zo gaan de mannen het hebben over onze goeie vriend Tom Cruise, Marvel Legends, Dune en Jackass 4. Ook bekijken de heren een aantal fonkelnieuwe trailers. En daar zitten wel een paar spannende tussen…

Welkom bij de ‘Tom’ Cruise

Tom Cruise is op de set van Mission Impossible 7 goed los gegaan op een paar crewleden. Zij hielden zich namelijk niet aan de Corona regels, en dat is niet zo heel handig als je baan afhankelijk is van deze voorschriften. Zo zijn er veel producties stopgezet vanwege het virus. Naarmate we langer in de Corona pandemie zitten, worden er wel steeds meer Filmproducties gestart. Dit mocht alleen als iedereen op de set zich aan de Corona regels hield. En dus was het niet zo gek dat Tom Cruise pislink werd op een paar crewleden toen zij zich hier niet aan hielden. Zo schijnt het dat Cruise zelf meerdere boten heeft gehuurd om echt afgelegen te zijn zodat niemand van de crew geĆÆnfecteerd zou raken met Corona.

De leden van Jackass worden oud

De leden van Jackass zijn niet de jongste meer en Johnny Knoxville en Steve-O zijn daar op een harde manier achter gekomen. Zo liggen zij na slechts twee opnamedagen voor Jackass 4 al in het ziekenhuis. Beide heren naderen de 50. En misschien is dat het punt in je leven om niet meer op een loopband te gaan staan met een trombone in je bek. De kans is groot dat dat niet heel goed afloopt. Deze fysieke malheur belooft natuurlijk wel veel grappige, gekke en absurde stunts van de leden van Jackass.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch