Menu Premium
Loading...

Filmkings over Thor 4, Dark Universe en Weinstein

18/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar zijn ze dan weer! Koos en Jelle gaan de laatste nieuwtjes en trailers bespreken in deze nieuwe aflevering van Filmkings. Warm je popcorn op zodat je lekker kan zetten en op die play knop kan rammen!

Thor 4 gaat inslaan als donder

Taika Waititi had met Thor Ragnarok een zeer vermakelijke film afgeleverd. De Thor films deden het nooit echt goed, zeker niet als je de eerste twee films vergelijkt met de andere Marvel films. Waititi lukte het eindelijk om een succesvolle film te maken voor de god van donder. Het is dan ook niet raar dat hij nogmaals de teugels in handen krijgt voor de vierde film. Helaas brengt dit ook slecht nieuws. Waititi was bezig met de verfilming van Akira, een Japanse manga serie waar jaren geleden ook een anime film voor was gemaakt. Door zijn nieuwe verplichtingen wordt de productie van Akira stopgezet. Het is nog wel het plan dat de productie voort wordt gezet, maar als er op Waititi moet worden gewacht, gaat dit zeker nog wel een jaar of twee duren.

De macht van Weinstein

Onder de trailers die Jelle en Koos gaan kijken, is er één voor een documentaire van Hulu. Met Untouchable wordt het verhaal verteld van Weinstein en zijn slachtoffers. We weten allemaal wel dat Weinstein een smeerlap is die zijn macht misbruikte om het bed in te duiken met film actrices. In deze documentaire doen de slachtoffers hun verhaal en wordt er vooral focus gelegd op de media machine die dit allemaal in doofpot stopt. Want als je nee zegt tegen de man, is je carrière zo goed als voorbij. Natuurlijk is dit onacceptabel, toch is het Weinstein gelukt dit jaren te doen, zonder dat dit naar buiten kwam.

Hierover en meer kan je allemaal zien in deze aflevering van Filmkings!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch