Menu Premium
Loading...

Filmkings over The Witcher serie, The Jesus Rolls en Knives Out

11/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gras is groen, de lucht blauw en de Filmkings hebben het filmnieuws bij elkaar gesprokkeld. Koos en Jelle zitten er klaar voor om de laatste nieuwtjes en trailers te bespreken. Ga er dan dus ook lekker voor zitten en kijk de laatste aflevering van Filmkings over The Witcher serie, The Jesus Rolls en Knives Out!

The Jezus Rolls is de spin-off van The Big Lebowski

The Big Lebowksi was een cult hit van de gebroeders Coen. De held was the Dude, gespeeld door Jeff Bridges, en hij speelde bowling tegen de Jesus Quintana. Deze man, gespeeld door John Turtorro, was een vrij kleine karakter in de film, maar maakte wel een grote indruk onder de kijkers. De acteur is nu al enige tijd bezig met een film of deze bowler en sex offender. In 2020 gaat de film, genaamd The Jesus Rolls, dan eindelijk uitkomen.

The Witcher laat zichzelf zien

Eind dit jaar komt Netflix met een serie over The Witcher. Dit is niet gebaseerd op de video game serie, maar de originele boeken serie van Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. De acht boeken spelen zich voor de games af en de games zijn ook geen canon. Liefhebbers van The Witcher niet getreurd, want veel karakters komen terug. In de nieuwe foto’s is te zien hoe Geralt, Yennefer en Ciri er uit zien. Ciri is het meest opvallend in dat zij een stuk jonger is. Het eerste seizoen dat dit jaar gaat uitkomen, gaat het verhaal vertellen van de eerste twee boeken.

Rian Johnson is terug met Knives Out

Noem hier de naam Rian Johnson en Koos wordt meteen rood van woede. De man die vooral bekend staat voor Star Wars: The Last Jedi, komt met een nieuwe film. Als Cluedo een verfilming zou krijgen, zou het waarschijnlijk deze film zijn. Met een sterrencast van onder andere Daniel Craig, Chris Evans, Jamie Lee Curtis en meer, heeft deze film een grote kans een pareltje te worden. Komt Johnson beter tot zijn recht als hij met zijn eigen projecten bezig is, dan wanneer hij met miljarden franchises te werk gaat? we gaan het zien als Knives out te zien is.

Over dit en meer kan je allemaal zien in deze Filmkings over The Witcher serie, The Jesus Rolls en Knives Out!
 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch