Menu Premium
Loading...

Filmkings over The Matrix 4, nieuwe Star Trek films en Power Rangers

23/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag en dat betekent dat er weer een nieuwe Filmkings is. Ja, dit keer echt op maandag. Jelle en Koos, die inmiddels naar Star Wars: The Rise of Skywalker zijn geweest, hebben weer flink wat nieuwtjes om door te nemen. Zo komen er onder meer twee nieuwe Star Trek films en komt er een Power Rangers reboot. Plus nog wat nieuws over The Matrix 4 en drie vette trailers.

Twee nieuwe Star Trek films aangekondigd

Dit heeft ViacomCBS CEO Bob Bakish bekendgemaakt tijdens de UBS Global Technology, Media, and Telecommunications Conference. Star Trek 4 en 5 lijken dus onderweg, ook al lijkt het er niet op dat we deze films al in 2020 gaan zien. De kans is groter dat we pas in 2021 weer kunnen genieten van nieuwe Star Trek content.

Power Rangers krijgt reboot

Paramount is er in ieder geval mee bezig. De inmiddels welbekende reboot kan weer uit de kast worden gehaald. De laatste Power Rangers film stamt uit 2017. Dat was de derde film die is gemaakt en is gebaseerd op basis van de show. In 1995 was de eerste, waarna die in 1997 en 2017 volgden. Nu lijkt er dus een nieuwe film te gaan komen. Zijn Jelle en Koos enthousiast?

The Matrix movie bestaat in The Matrix 4?

Het is het zoveelste nieuws omtrent The Matrix 4. De laatste tijd druppelt het ene naar het andere nieuws binnen over de reboot van de film franchise. Het zou dus zo maar kunnen dat de originele Matrix trilogie wel eens een rol zou kunnen gaan spelen in de nieuwe Matrix film. Wat vinden Jelle en Koos?

Wat vond jij van de drie getoonde trailers? Kijk jij uit naar een Power Rangers reboot? Wat verwacht je van de twee nieuwe Star Trek films die in development zijn? Hoop jij dat de Matrix trilogie een grote rol gaat spelen in de nieuwe Matrix film? Laat het weten in de comments hieronder!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch